slideshow slideshow slideshow
OSVOJENO PRVO MJESTO !!!
Datum objave: 6. lipnja 2016.
 
Muška A ekipa osvojila je prvo mjesto na 16. Memorijalu Trtinjak-Čurila u organizaciji DVD-a Varaždinbreg.Dečki su osvojili pehar za prvo mjesto te prijelazni pehar koji će krasiti našu vitrinu do sljedeće godine kad će pokušati ponoviti ovako odlićan rezultat.Čestitke voditelju i cijeloj ekipi !!!!!


POSJET I PREZENTACIJA VATROGASNOG POZIVA I OPREME U DJEČJEM VRTIĆU
Datum objave: 19. lipnja 2016
 
Dana 13. lipnja 2016. ekipa DVD-a Vidovec u sastavu Ivica K.,Zdenko B.,Matija K.,Franjo K. i Petar B. posjetili su dječji vrtić Škrinjica u Vidovcu te prezentirali mališanima opremu iz navalnog vozila kao i uporabu navalnog vitla.Ushićena dječica su isprobavala vatrogasne kacige a posebno je zanimljivo bilo "špricanje" vodom.Uz pozorno praćenje što su im "stričeki" vatrogasci pokazivali u autu i objašnjavali mališani su ipak postavljali stotine pitanja.Neki su obećali da će kad porastu postati vatrogasci i tako nastaviti stoljetnu tradiciju vatrogastva u našem kraju.Nakon prezentacije vatrogasci su djecu počastili slatkišima.Zahvaljujemo dječjem vrtiću "Škrinjica" na odlićnoj suradnji s DVD Vidovec.
37.MEMORIJAL MIRKO KOLARIĆ
Datum objave: 07.lipnja 2016.
 
 Pod pokroviteljstvom grada Varaždina, a u organizaciji Hrvatske vatrogasne zajednice na SKUNC-u Sloboda održao se 37. Memorijal Mirko Kolarić.Riječ je o natjecanju dobrovoljnih vatrogasnih društava, koji na taj način prezentiraju svoju vještinu i brzinu u baratanju s opremom za gašenje požara. Prema riječima Mirka Sveteca predsjednika DVD-a sudjelovalo je 70-ak ekipa iz cijele Hrvatske.Muška A ekipa DVD-a Vidovec također je sudjelovala  na takmičenju.
HODOČAŠĆE U MARIJU BISTRICU
Datum objave: 30. svibnja 2016.
 
 U organizaciji Hrvatske vatrogasne zajednice, domaćina hodočašća Vatrogasne zajednice Šibensko-kninske županije i Vatrogasne zajednice Krapinsko-zagorske županije 29. svibnja 2016. godine održano je 17. hodočašće vatrogasaca u svetište Majke Božje Bistričke.Svake godine u mjesecu svibnju vatrogasci iz cijele hrvatske hodočaste u svetište gdje se održava misno slavlje uz prisutstvo oko 2000 vatrogasaca, tako je i  DVD-a Vidovec organizirao  tradicionalno hodočašće u Mariju Bistricu naših članova te članova njihovih obitelji.


ODRŽAVANJE OKOLIŠA VATROGASNOG DOMA
Datum objave: 20.svibnja 2016.
 
Usprkos redovitom održavanju vježbi i priprema za državno takmičenje muška A ekipa DVD-a Vidovec prihvatila se zahtjevnog zadatka uređivanja okoliša vatrogasnog doma. Rekonstrukcija oštečene ograde te farbanje betonskih i metalnih dijelova kao i čišćenje i farbanje stare "šprice" pokazalo je kako budučnost dobrovoljnih vatrogasaca u Vidovcu nije u pitanju. Toliko sati slobodnog vremena uloženih u vježbanje i radove od strane naše ekipe dokaz je istinske ljubavi prema vatrogastvu i svome kraju.
 SVAKA ČAST DEČKI !!!!
Stranica 9 od 40 Prva   Prethodna   5  6  7  8  [9]  10  11  12  13  14  Sljedeća   Zadnja