slideshow slideshow slideshow
MALA ŠKOLA SPAŠAVANJA
Datum objave: 8. siječnja 2017.
 
Dana 8. siječnja DVD Vidovec u suradnji sa DVD Tužno održao je "Malu školu" u tehnikama spuštanja,dizanja i čvorologije pod vodstvom Speleološke udruge Križevski Zviri.Prvo su prezentirane vještine u raznim situacijama a zatim se prišlo obuci na vlastitoj opremi naših članova u tehnikama  spašavanja ozlijeđenih,zaštiti imovine i vezivanja čvorova.
BLAGOSLOVLJEN VAM BOŽIĆ I SRETNA VAM 2017. GODINA
Datum objave: 24. prosinca 2016.
 
OSVOJENO DRUGO MJESTO U LEPOGLAVI !!!
Datum objave: 25.listopada 2016.
 
U organizaciji Vatrogasne zajednice grada Lepoglave održana je 18. pokretna vatrogasna vježba. Riječ je o natjecanju operativnih vatrogasnih snaga koje se natječu izvršavajući vatrogasne zadatke na cijelom području grada Lepoglave.Ekipe su se natjecale u vježbama unutarnje navale,spašavanje unesrečenog,savladavanje prepreka i rad s hidrantom i navalnim vozilom na raznim lokacijama u Lepoglavi.U ukupnom broju bodova ekipa iz DVD-a Vidovec osvojila je fenomenalno 2. mjesto !!!!! ČESTITKE DEČKI !!!!!!


POVIJESNI NASTUP NA DRŽAVNOM TAKMIČENJU U PULI
Datum objave: 04. listopada 2016.
 
Povijesni uspjeh postignut je od strane natjecateljskih ekipa DVD-a Vidovec na državnom natjecanju u Puli 01. listopada 2016. g.. Muška A i ženska A ekipa osvojile su 22. i 16. mjesto u konkurenciji od 59 i 51 ekipe u najjačem natjecanju u državi gdje mnoge od ekipa svakodnevno treniraju samo za ovo natjecanje.Na prepunom stadionu NK Istre uz glasno navijanje,naše ekipe pokazale su kako se isplati trud vježbanja i odricanja za naš DVD Vidovec i na tome im velika hvala, hvala im na postignutom uspjehu, na zajedništvu, druženju i ljubavi prema vatrogastvu.Velika hvala svima koji su pomogli da naše ekipe upišu u stranice povijesti  ovaj veliki uspjeh i pronesu glas o našem DVD-u diljem Lijepe naše.PRVO MJESTO MUŠKE A EKIPE
Datum objave: 03.rujna 2016.
 
Dana 27.kolovoza 2016. održan je "5.KUP DVD-a TUŽNO", takmičenje na kojem su nastupala djeca 6-12 (muška i ženska),mladež 12-16 (muška i ženska) te muške A i B ekipe.Ekipa djece 6-12 DVD-a Vidovec osvojila je 6. mjesto a  natjecateljska ekipa DVD-a Vidovec u kategoriji muški A osvojila je prvo mjesto.Čestitke dečkima na osvojenom peharu i odlično odrađenoj vježbi, a djeci više sreće drugi puta !!!


Stranica 9 od 43 Prva   Prethodna   5  6  7  8  [9]  10  11  12  13  14  Sljedeća   Zadnja