slideshow slideshow slideshow
HODOČAŠĆE U MARIJU BISTRICU
Datum objave: 30. svibnja 2016.
 
 U organizaciji Hrvatske vatrogasne zajednice, domaćina hodočašća Vatrogasne zajednice Šibensko-kninske županije i Vatrogasne zajednice Krapinsko-zagorske županije 29. svibnja 2016. godine održano je 17. hodočašće vatrogasaca u svetište Majke Božje Bistričke.Svake godine u mjesecu svibnju vatrogasci iz cijele hrvatske hodočaste u svetište gdje se održava misno slavlje uz prisutstvo oko 2000 vatrogasaca, tako je i  DVD-a Vidovec organizirao  tradicionalno hodočašće u Mariju Bistricu naših članova te članova njihovih obitelji.


ODRŽAVANJE OKOLIŠA VATROGASNOG DOMA
Datum objave: 20.svibnja 2016.
 
Usprkos redovitom održavanju vježbi i priprema za državno takmičenje muška A ekipa DVD-a Vidovec prihvatila se zahtjevnog zadatka uređivanja okoliša vatrogasnog doma. Rekonstrukcija oštečene ograde te farbanje betonskih i metalnih dijelova kao i čišćenje i farbanje stare "šprice" pokazalo je kako budučnost dobrovoljnih vatrogasaca u Vidovcu nije u pitanju. Toliko sati slobodnog vremena uloženih u vježbanje i radove od strane naše ekipe dokaz je istinske ljubavi prema vatrogastvu i svome kraju.
 SVAKA ČAST DEČKI !!!!
OBILJEŽAVANJE DANA SVETOG FLORIJANA
Datum objave: 04. svibnja 2016.
 
Dana 01.svibnja 2016.g. tradicionalno je održana sveta misa kod kapelice sv. Florijana u Cargovcu.Misi su prisustvovali članovi DVD-a Vidovec,DVD-a Nedeljanec-Prekno,DVD-a Tužno te DVD-a Gojanec kao i velik broj mještana naše općine.Velećasni Dragutin Bogadi naglasio je koliko je uzvišen poziv vatrogasaca koji se uz blagoslov sv. Florijana nesebićno trude da zaštite svoje mještane od požara i drugih opasnosti.Nakon svete mise prisutnima se zahvalio g. Nikola Pozder dopredsjednik VZO Vidovec, obavijestio ih o hodočašću u Mariju Bistricu te pozvao na kratko druženje u prostoru vatrogasnog doma DVD-a Vidovec.
Na sam dan zaštitinika vatrogasaca sv. Florijana, delegacija DVD-a Vidovec uz prisutstvo obitelji prerano nam preminulog predsjednika DVD-a Vidovec g. Božidara Plećka posjetila je njegovo posljednje počivalište te položila cvijeće i lampione.


AKTIVNOSTI U TRAVNJU
Datum objave: 23.travnja 2016.
 
DVD Vidovec u travnju mjesecu održava aktivnosti vezane uz djelovanje društva u svim područjima pa se tako :
- redovito održavaju vježbe muške A ekipe
- vježbe ženske A ekipe u skladu s mogućnostima
- kontrola opreme i sprava
- održavanje vatrogasnog doma
- pripreme za proslavu dana sv. Florijana
- sudjelovanje na Skupštini Udruge žena VidovecSRETAN VAM USKRS !!!!
Datum objave: 27.ožujka 2016.
 


SRETAN USKRS ŽELI VAM DVD VIDOVEC !!!!!!!!!
Stranica 8 od 38 Prva   Prethodna   4  5  6  7  [8]  9  10  11  12  13  Sljedeća   Zadnja