slideshow slideshow slideshow
POŽAR OTVORENOG PROSTORA
Datum objave: 20. srpnja 2016.
 
U 18:14 h zaprimili smo poruke na mobilne aparate od strane županijskog vatrogasnog operativnog centra Varaždin o požaru otvorenog prostora između naselja Krkanec i Tužno.Zbog gustog dima koji se nadvijao na prometnicu u dužini oko 20 m bila je potrebna vatrogasna intervencija kako bi se spriječila bilo kakva opasnost u prometu na toj dionici ceste.Na intervenciju odmah izlaze Kovačić I.,Kovačić M.,Buhin Z.,Buhin P. te Papec J.Požarište je sanirano u kratkom roku i promet se nastavio odvijati bez ikakovih zapreka.


CURE OSVOJILE PRVO MJESTO !!!!
Datum objave: 10 srpnja 2016.
 
Na 17. Kupu Gornjeg Kućana ženska A ekipa DVD-a Vidovec osvojila je prvo mjesto !!!! Odlićan je to rezultat i znak da cure dobro rade i da su spremne za državno natjecanje u Puli.Čestitamo voditeljici i cijeloj ekipi na postignutom rezultatu.BRAVO CURE !!!!    Muška A ekipa osvojila je četvrto mjesto...čestitke i dečkima.


1. MEMORIJAL BOŽIDAR PLEČKO
Datum objave: 03. srpnja 2016.
 

JAVNA VJEŽBA I DVIJE INTERVENCIJE
Datum objave: 03. srpnja 2016.
 
Dana 02.srpnja 2016. održana je javna vježba u organizaciji DVD-a Nedeljanec-Prekno na prostoru trgovine Desyre u Nedeljancu.Vježbu su odradili vatrogasci iz DVD-a Vidovec,DVD-a Nedeljanec-Prekno,DVD-a Tužno te DVD-a Gojanec.Upriličeno je i spašavanje ozlijeđene maloljetne osobe iz zatvorenog prostora pa je sudjelovala i hitna medicinska pomoć.Na dojavu iz vatrogasnog centra u 17:00 na javnu vježbu izlaze Kovačić I.,Košćak I.,Kovačić M.,Vajdić S. i Papec J.. Za vrijeme gašenja vatrene makete (koju smo uspješno pogasili) u 17:07 dolazi nam dojava o prometnoj nesreći u školskoj ulici u Vidovcu te istog trenutka jurimo na mjesto nesreće.Intervenirali smo na dvije prometne nesreće koje su se dogodile u razmaku od nekih 150 metara.Obzirom da su bili prisutni i vatrogasci iz javne vatrogasne postrojbe na težoj nesreći, osiguravali smo područje za nesmetan rad hitne medicinske pomoći dok je drugi dio ekipe odpojio akumulator na vozilu koje je sudjelovalo u drugoj prometnoj nesreći te pomogao djelatnicima MUPa na osiguranju područja prometne nesreće.

OSVOJENO PRVO MJESTO !!!!
Datum objave: 03. srpnja 2016.
 
Dana 02. srpnja 2016. održan je u Lepoglavi 3. Memorijal Kos-Ledinšćak na kojem je sudjelovala i muška natjecateljska A ekipa DVD-a Vidovec.Prošle godine naši su dečki osvojili prvo mjesto i prijelazni pehar pa su sudionici s posebnim žarom pokušali preoteti titulu prvaka našoj ekipi.S odlićnim vremenom (33sec) dečki su dokazali kako se isplati vježbati i osvojili drugu godinu zaredom PRVO mjesto !!! Uz pehar za prvo mjesto vraća se i prijelazni u našu vitrinu a dogodine možda i zauvjek ostane kod nas.Čestitke našoj ekipi i voditelju na velikoj prezentaciji DVD-a Vidovec kao i same natjecateljske ekipe. Ovakvi rezultati čine nas ponosnima i sve su veći apetiti  za državno natjecanje u Puli. BRAVO DEČKI !!!!!


Stranica 8 od 40 Prva   Prethodna   4  5  6  7  [8]  9  10  11  12  13  Sljedeća   Zadnja