slideshow slideshow slideshow
MEĐUNARODNA VATROGASNA VJEŽBA
Datum objave: 11. svibnja 2019.
 
Članovi DVD-a Vidovec prisustvovali su međunarodnoj vatrogasnoj vježbi u Zagrebu te kao domačini vježbe uspješno odradili sve zadatke uz nekoliko društava iz Hrvatske i Slovenije.Usavršavanje operativnih članova je prioritet našeg društva pa se stoga pristupilo takvoj vrsti vježbe.


BLAGDAN SV. FLORIJANA
Datum objave: 04. svibnja 2019.
 
Sretan Vam blagdan sv. Florijana te Međunarodni dan vatrogasaca od svih članova DVD-a Vidovec !!!!


ČUVANJE BOŽJEG GROBA
Datum objave: 20.travnja 2019.
 
Članovi DVD-a Vidovec tradicionalno su održali čuvanje Božjeg groba u vidovečkoj Crkvi.Uz dva voditelja straže čuvanje je odradilo 22 člana u 10 smjena.


POSJET ŽUPANA VZO-u VIDOVEC
Datum objave: 15.ožujka 2019.
 
U prostorijama vatrogasnog doma DVD-a Vidovec održan je sastanak predstavnika VZO Vidovec sa županom varaždinske županije g. Radimirom Čačićem. Župan je upoznat s aktivnostima pridruženih društava kao i opremljenošću i spremnošću za vatrogasne intervencije na području VZO Vidovec.Sastanku su prisustvovali i dožupan Tomislav Paljak,Renato Podbojec ravnatelj doma zdravlja varaždinske županije te Renato Cafuk predsjednik reformista općine Vidovec.Posebno su prezentirani rezultati rada s djecom, mladeži kao i ostalih takmičarskih ekipa.

POŽARI OTVORENOG PROSTORA
Datum objave: 10.ožujka 2019.
 
Iako svake godine apeliramo na naše mještane da ne spaljuju nekontrolirano površine pod suhim travama, šikarama i niskim grmljem ni ove godine nije izostalo požara otvorenog prostora i to u nekoliko navrata danju i noću.Spaljivanje površina pod suhim raslinjem dio je regeneracije trava i možda je nužno ali ostavljanje požara bez nadzora koji se uz pomoć vjetra proširuje na velike površine i ponekad prijeti i drugim kulturama svakako nije poželjno i dobro, tako svake godine obavještavamo mještane o nužnosti dojavljivanja paljenja vatrogascima koji uz nadzor mogu spriječiti širenje i tako zaštititi i svoju opremu koja je veoma skupa. Iz Općine Vidovec također se apelira putem javnih glasila kao i internet stranica (Općina Vidovec,DVD Vidovec) ali na žalost odaziv je loš pa čak i nikakav.Nadamo se da će u skoro vrijeme mještani ipak shvatiti nužnost dojave spaljivanja te tako pomoći sebi,sumještanima a ponajviše vatrogascima.

Stranica 8 od 53 Prva   Prethodna   4  5  6  7  [8]  9  10  11  12  13  Sljedeća   Zadnja