slideshow slideshow slideshow
POŽAR TRAKTORA
Datum objave: 18.svibnja 2019.
 
Na dojavu o požaru u 23:36 izlazi desetak operativnih članova DVD-a Vidovec, na požarištu nalazimo traktor u potpunosti zahvačen plamenom kao i prikolica iza njega, obzirom da je rezervoar s gorivom eksplodirao i požar je velikom brzinom uništio traktor prionuli smo gašenju postoječeg plamena,hlađenje, kao i osiguranju okoline od požarne opasnosti.Za nekoliko minuta požar je ugašen te je isključena bilo kakva mogučnost ponovnog zapaljenja međutim traktor je zbog prevelike topline nastale sagorijevanjem punog tanka goriva u potpunosti izgorio.

MEĐUNARODNA VATROGASNA VJEŽBA
Datum objave: 11. svibnja 2019.
 
Članovi DVD-a Vidovec prisustvovali su međunarodnoj vatrogasnoj vježbi u Zagrebu te kao domačini vježbe uspješno odradili sve zadatke uz nekoliko društava iz Hrvatske i Slovenije.Usavršavanje operativnih članova je prioritet našeg društva pa se stoga pristupilo takvoj vrsti vježbe.


BLAGDAN SV. FLORIJANA
Datum objave: 04. svibnja 2019.
 
Sretan Vam blagdan sv. Florijana te Međunarodni dan vatrogasaca od svih članova DVD-a Vidovec !!!!


ČUVANJE BOŽJEG GROBA
Datum objave: 20.travnja 2019.
 
Članovi DVD-a Vidovec tradicionalno su održali čuvanje Božjeg groba u vidovečkoj Crkvi.Uz dva voditelja straže čuvanje je odradilo 22 člana u 10 smjena.


POSJET ŽUPANA VZO-u VIDOVEC
Datum objave: 15.ožujka 2019.
 
U prostorijama vatrogasnog doma DVD-a Vidovec održan je sastanak predstavnika VZO Vidovec sa županom varaždinske županije g. Radimirom Čačićem. Župan je upoznat s aktivnostima pridruženih društava kao i opremljenošću i spremnošću za vatrogasne intervencije na području VZO Vidovec.Sastanku su prisustvovali i dožupan Tomislav Paljak,Renato Podbojec ravnatelj doma zdravlja varaždinske županije te Renato Cafuk predsjednik reformista općine Vidovec.Posebno su prezentirani rezultati rada s djecom, mladeži kao i ostalih takmičarskih ekipa.

Stranica 7 od 52 Prva   Prethodna   3  4  5  6  [7]  8  9  10  11  12  Sljedeća   Zadnja