slideshow slideshow slideshow
NATJECANJE DJECE U BUŠEVCU
Datum objave: 23. lipnja 2019.
 
U Buševcu je održan 22. Kup Turopolja i 9. Memorijal Josipa Robića Habe na koje su nastupile i ekipe djece DVD-a Vidovec.Obje ekipe osvojile su 6. mjesto.Čestitke djeci i voditeljima !!!


POŽAR AUTOMOBILA
Datum objave: 17.lipnja 2019.
 
Na dojavu o požaru u cestovnom prometu u 00:50 na intervenciju izlazi 9 operativaca DVD-a Vidovec.Zapaljeno vozilo zatičemo na kolniku između naselja Tužno i Krkanec, vozač je uspio napustiti zapaljeno vozilo koje je u trenutku našeg dolaska u potpunosti zahvačeno plamenom a spremnik s gorivom već eksplodirao.Gašenje je bilo otežano jer se motor vozila već počeo topiti.Vlasnik vozila nas je obavijestio kako mu je mobitel ostao u autu pa je čekao dolazak prvog vozila da mogu pozvati u pomoć, za to vrijeme vozilo je potpuno gorjelo.Nakon gašenja sanirali smo kolnik te obavijestili VOC o završetku intervencije.

POKAZNA VJEŽBA "POTRES-2019."
Datum objave: 14 lipnja 2019.
 
Vježba pod nazivom "Potres-2019." održana na nogometnom igralištu NK Nedeljanec objedinila je članove VZO Vidovec,HGSS stanica Varaždin,Hitna medicinska pomoč,PU Varaždin te GDCK Varaždin.Nakon potresa i požara zajedničkim snagama spašavani su članovi NK Nedeljanec.Cilj vježbe bio je zajedničko djelovanje raspoloživih snaga u opasnim situacijama po ljude i imovinu.

HODOČAŠĆE U MARIJU BISTRICU
Datum objave: 26.svibnja 2019.
 
Tradicionalno hodočašće vatrogasaca u svetište Marija Bistrica održalo se i ove godine u organizaciji HVZ te suorganizaciji VZKZ Županije a prisustvovalo je preko 1500 članova. Vatrogasci DVD-a Vidovec sujelovali su sa 26 svoja člana.
PRIMANJE KOD NAČELNIKA OPĆINE
Datum objave: 22.svibnja 2019.
 
Načelnik Općine Vidovec g. Bruno Hranić održao je radni sastanak s članovima Zapovjedništva VZO Vidovec gdje je ocijenjen rad vatrogasaca u proteklom periodu kao i financiranje te planovi za daljnju suradnju između Općine i VZO.
Stranica 6 od 52 Prva   Prethodna   2  3  4  5  [6]  7  8  9  10  11  Sljedeća   Zadnja