slideshow slideshow slideshow
127. GODIŠNJA SKUPŠTINA DVD-a VIDOVEC
Datum objave: 28. siječnja 2017.
 
Dana 28. siječnja 2017. godine u vatrogasnom domu DVD-a Vidovec održala  se 127. izborno-izvještajna Skupština.Sjednici su prisustvovali članovi iz  22 dobrovoljna vatrogasna društva iz Hrvatske , 2 PGD-a iz Republike Slovenije te visoki dužnosnici i gosti iz svih dijelova RH.Izabrano je radno voditeljstvo koje je vodilo sjednicu te glasanjem potvrdilo dosadašnjeg predsjednika društva g. Alena Plečka za naredni mandat.U Upravni odbor izglasani su Anita Plečko i Petar Buhin.Nakon pozdravne riječi gostiju upriličen je domijenak i druženje sa gostima.


MALA ŠKOLA SPAŠAVANJA
Datum objave: 8. siječnja 2017.
 
Dana 8. siječnja DVD Vidovec u suradnji sa DVD Tužno održao je "Malu školu" u tehnikama spuštanja,dizanja i čvorologije pod vodstvom Speleološke udruge Križevski Zviri.Prvo su prezentirane vještine u raznim situacijama a zatim se prišlo obuci na vlastitoj opremi naših članova u tehnikama  spašavanja ozlijeđenih,zaštiti imovine i vezivanja čvorova.
BLAGOSLOVLJEN VAM BOŽIĆ I SRETNA VAM 2017. GODINA
Datum objave: 24. prosinca 2016.
 
OSVOJENO DRUGO MJESTO U LEPOGLAVI !!!
Datum objave: 25.listopada 2016.
 
U organizaciji Vatrogasne zajednice grada Lepoglave održana je 18. pokretna vatrogasna vježba. Riječ je o natjecanju operativnih vatrogasnih snaga koje se natječu izvršavajući vatrogasne zadatke na cijelom području grada Lepoglave.Ekipe su se natjecale u vježbama unutarnje navale,spašavanje unesrečenog,savladavanje prepreka i rad s hidrantom i navalnim vozilom na raznim lokacijama u Lepoglavi.U ukupnom broju bodova ekipa iz DVD-a Vidovec osvojila je fenomenalno 2. mjesto !!!!! ČESTITKE DEČKI !!!!!!


POVIJESNI NASTUP NA DRŽAVNOM TAKMIČENJU U PULI
Datum objave: 04. listopada 2016.
 
Povijesni uspjeh postignut je od strane natjecateljskih ekipa DVD-a Vidovec na državnom natjecanju u Puli 01. listopada 2016. g.. Muška A i ženska A ekipa osvojile su 22. i 16. mjesto u konkurenciji od 59 i 51 ekipe u najjačem natjecanju u državi gdje mnoge od ekipa svakodnevno treniraju samo za ovo natjecanje.Na prepunom stadionu NK Istre uz glasno navijanje,naše ekipe pokazale su kako se isplati trud vježbanja i odricanja za naš DVD Vidovec i na tome im velika hvala, hvala im na postignutom uspjehu, na zajedništvu, druženju i ljubavi prema vatrogastvu.Velika hvala svima koji su pomogli da naše ekipe upišu u stranice povijesti  ovaj veliki uspjeh i pronesu glas o našem DVD-u diljem Lijepe naše.Stranica 6 od 40 Prva   Prethodna   2  3  4  5  [6]  7  8  9  10  11  Sljedeća   Zadnja