slideshow slideshow slideshow
POŽAR OTVORENOG PROSTORA
Datum objave: 08. ožujka 2017.
 
Putem sms dojave dana 08.0žujka u 18:54 iz ŽVOC Varaždin dojavljeno je o požaru otvorenog prostora u mjestu Nedeljanec, van naselja. Na intervenciju odmah kreće navalno vozilo DVD-a Vidovec s operativnim članovima Buhin Z.,Kovačić I.,Canjuga Z.,Buhin P. i Papec J..Požar trave i grmlja zaprijetio je drvenoj kučici u šumarku ograđenom za čuvanje konja dok je uokolo gorjelo još na par mjesta.Hitnom i stručnom intervencijom požari su ugašeni te je u potpunosti prestala opasnost po imovinu ljudi.Intervenciji su prisustvovali i članovi DVD-a Nedeljanec-Prekno koji su i ostali u kontroli opožarenog mjesta.
PROVJERA OPREME U NAVALNOM VOZILU
Datum objave: 05. ožujka 2017.
 
Dolaskom ljepšeg vremena operativna postrojba DVD-a Vidovec počela je s redovitim pregledima opreme  u navalnom vozilu  i u spremištu, kako bi u svakom trenutku bili spremnni za intervenciju s potpuno funkcionalnim vozilima i opremom,svake prve nedjelje u mjesecu sastajat če se te selektivno pregledavati, prezentirati svim zainteresiranim članovima te po potrebi servisirati sve što je potrebno za kvalitetan izlazak na intervenciju.Za prvi susret tema je bila - navalno vozilo-.127. GODIŠNJA SKUPŠTINA DVD-a VIDOVEC
Datum objave: 28. siječnja 2017.
 
Dana 28. siječnja 2017. godine u vatrogasnom domu DVD-a Vidovec održala  se 127. izborno-izvještajna Skupština.Sjednici su prisustvovali članovi iz  22 dobrovoljna vatrogasna društva iz Hrvatske , 2 PGD-a iz Republike Slovenije te visoki dužnosnici i gosti iz svih dijelova RH.Izabrano je radno voditeljstvo koje je vodilo sjednicu te glasanjem potvrdilo dosadašnjeg predsjednika društva g. Alena Plečka za naredni mandat.U Upravni odbor izglasani su Anita Plečko i Petar Buhin.Nakon pozdravne riječi gostiju upriličen je domijenak i druženje sa gostima.


MALA ŠKOLA SPAŠAVANJA
Datum objave: 8. siječnja 2017.
 
Dana 8. siječnja DVD Vidovec u suradnji sa DVD Tužno održao je "Malu školu" u tehnikama spuštanja,dizanja i čvorologije pod vodstvom Speleološke udruge Križevski Zviri.Prvo su prezentirane vještine u raznim situacijama a zatim se prišlo obuci na vlastitoj opremi naših članova u tehnikama  spašavanja ozlijeđenih,zaštiti imovine i vezivanja čvorova.
BLAGOSLOVLJEN VAM BOŽIĆ I SRETNA VAM 2017. GODINA
Datum objave: 24. prosinca 2016.
 
Stranica 4 od 38 Prva   Prethodna   1  2  3  [4]  5  6  7  8  9  10  Sljedeća   Zadnja