slideshow slideshow slideshow
Skupština VZO Vidovec
Datum objave: 2.travanj 2011.
 
Dana 2.travnja 2011. održana je Skupština VZO Vidovec u vatrogasnom domu DVD-a Vidovec.
Skupštini su uz DVD Vidovec,DVD Tužno i DVD Nedeljanec prisustvovali gosti iz DVD-a Petrijanec,
DVD-a Maruševec,DVD-a Cestica i DVD-a Varaždinske Toplice.

FORUM !!!!!
Datum objave: 19.ožujka 2011.
 
Dragi prijatelji aktivirali smo Forum pa se slobodno možete prijaviti i iznositi prijedloge,primjedbe,pitanja te se družiti sa nama kao i sa svim članovima Foruma.
DOBRODOŠLI !!!!!!
POŽAR !!!!!!
Datum objave: 8. ožujka 2011.
 
U večernjim satima uočen je požar kod rijeke Plitvice.Na mjesto događaja odmah su izašli pripadnici aktivne ekipe DVD-a Vidovec.Gorjela je veča površina suhe trave i korova. Požar je odmah stavljen pod kontrolu te uskoro i ugašen.Nakon kontrole požarišta uočen je plamen nekih 1-2 km prema naselju Tužno,odmah se krenulo u tom smjeru te je otkriven još jedan požar.Gorjelo je visoko grmlje te suha trava okolo.Požar je odmah ugašen. Intervenciju su obavili : Kovačić Franjo,Kovačić Ivica,Kovačić Robert,Kovačić Matija,Buhin Zdenko te Josip Papec.
Apeliramo na vlasnike zemljišta sa suhim travama te korovom da ne ostavljaju požar bez nadzora te ih molimo da ne pale u večernjim satima. Hvala.

OBAVIJEST !!!!
Datum objave: 28.veljača 2011.
 
Dragi prijatelji !!!!
Od danas je stranica DVD-a Vidovec aktivna i možete nas pratiti na    dvd-vidovec.hr    
Pošto je stranica još uvijek u izradi molimo Vas za razumijevanje.
Uskoro čete moći pratiti naše društvo preko puno više podataka a nadamo se da če ubrzo krenuti i FORUM pa čemo moći i kontaktirati.
Objava odluka Skupštine DVD-a Vidovec
Datum objave: 26.veljača 2011.
 
Dana 19. veljače 2011. na skupštini DVD-a Vidovec usvojene su sljedeće odluke.Za predsjednika društva imenuje se g. Božidar Plečko, za dopredsjednika imenuje se g. Josip Papec, za zapovjednika DVD-a Vidovec imenuje se g. Zdenko Buhin, za dozapovjednika imenuje se g. Franjo Kovačić, za predsjednika nadzornog odbora imenuje se g. Tomislav Šenjug a za blagajnika društva imenuje se g. Stjepan Canjuga.
Stranica 37 od 38 Prva   Prethodna   33  34  35  36  [37]  38  Sljedeća   Zadnja