slideshow slideshow slideshow
CRTICE IZ PROŠLOSTI
Datum objave: 21.listopada 2011.
 
DVD Vidovec ima bogatu arhivu iz prošlosti društva pa ovom prilikom predstavljamo neke događaje koji su vezani uz listopad i studeni.

18.X 1934.g
"Ja Radovan Kukuljević, kao predsjednik vatrogasne čete u Vidovcu, zaklinjem se jedinim Bogom da ću kralju Petru II i otadžbini biti vjeran , normalno i državno jedinstvo čuvati , svoje dužnosti po Ustavu , zemaljskim zakonima i vatrogasnim propisima savjesno vršiti , zapovjesti svojih pretpostavljenih slušati a čast i ugled vatrogastva u svemu štititi i u svome srcu kao vatrogasac starati se isključivo za opće dobro. Tako mi pomogao Bog !!

28.X 1947.g
DVD Vidovec kupuje bačvu za vino od 117 litara.Bačva je plačena 350 din.

10.XI 1949.g
Kupljena prva Fligorna Papec Ivanu. Truba je plačena 4500 din.

3.X 1954.g
Održana vatrogasna zabava u Vidovcu. Prihod od zabave 13825 din.
ZAVRŠNI RADOVI
Datum objave: 12.listopada 2011.
 
Usprkos svim obavezama želja je da se svaki slobodan trenutak iskoristi za dobrobit našeg vatrogasnog društva, stoga smo došli do završnih radova na skladišnom prostoru uz naš dom. Krovna konstrukcija privedena je kraju,slijedi još manji dio poslova i natjecateljska oprema i sav popratni materijal bit če uredno poslagan na policama i spreman za svaku vježbu naših natjecateljskih ekipa.Bit če tu i mjesta za stolove i klupe koje posuđujemo našim žiteljima općine za razne namjene.Moramo napomenuti da su svi radovi izvedeni od strane naših članova koji nisu žalili svoje slobodno vrijeme te su u svakom trenutku bili na raspolaganju društvu.
 
AKCIJA !!!
Datum objave: 25.rujna 2011.
 
Nastavljeni su radovi na izgradnji skladišnog prostora uz istočnu stranu doma DVD-a Vidovec.U samo dva sata marljive ruke naših članova podigle su konstrukciju za skladište.Nastavak radova je u utorak u 17:00h......vidimo se.


ni mrak ne može zaustaviti složnu ekipu
ŽUPANIJSKO NATJECANJE
Datum objave: 11.rujna 2011.
 
U Varaždinu je održano županijsko natjecanje i to 5. natjecanje vatrogasaca i 9. natjecanje vatrogasne mladeži Varaždinske županije.U sklopu natjecanja održane su i igre sa vatrogasnom tematikom za djecu.DVD Vidovec se predstavio sa 4. ekipe i to: djeca 6-12,mladež,ženska A ekipa te muška B ekipa.Na natjecanju je sudjelovalo 2100 ljudi pa su rezultati koje smo postigli u tako velikoj konkurenciji sasvim zadovoljavajuči.Posebno treba istaknuti 2. mjesto djece na vatrogasnim igrama te 3. mjesto djece 6-12 u vježbi s brentačama.Nakon natjecanja koje je trajalo cijeli dan u vatrogasnom domu u Vidovcu napravljen doček za sve natjecatelje te domijenak uz druženje.Zadovoljni postignutim rezultatima svi natjecatelji su obečali kako če nastaviti sa vježbama kako bi se druge godine plasirali na županijsko natjecanje sa što boljim rezultatima.


natjecatelji su dočekani sa svježom hranom i pićem!
POŽAR !!!!!
Datum objave: 7. rujna 2011.
 

Dana 7. rujna u 20:00h zaprimljena je dojava iz JVP Varaždin o požaru na otvorenom prostoru iza naselja Zamlača.Interventna ekipa DVD-a Vidovec odmah kreče na dojavljenu lokaciju gdje uočava požar sa ogromnom količinom crnog dima te plamenom koji se počeo širiti.Požar je odmah ugašen i područje je osigurano od mogučeg ponovnog zapaljenja,naime radilo se o večoj količini plastičnih sanduka kao i kartona i raznog ostalog zapaljivog otpada.Nesavjesni mještani često koriste okrilje noći kako bi se riješili neželjenog otpada te misle da je najlakše sve to zapaliti ,ne misleči o mogučim opasnostima kada je u pitanju veliki plamen i dim.Na sreću vatrogasci su uvijek spremni i u najkračem roku gase takove požare i sprječavaju moguče veče štete.Stranica 37 od 43 Prva   Prethodna   33  34  35  36  [37]  38  39  40  41  42  Sljedeća   Zadnja