slideshow slideshow slideshow
NOVO VJEŽBALIŠTE !!!!
Datum objave: 18. srpnja 2012.
 
U nedostatku prostora za vježbanje naših natjecateljskih ekipa koje su koristile prostor ispred vatrogasnog doma (asfalt) pa čak i unutrašnjost (parket) gdje je moglo doći do ozljeđivanja naših članova, u susret nam je izašla općina Vidovec te nam dala na korištenje prostor uz nogometno igralište NK Budućnost Vidovec.Prostor je to koji če uvelike pomoči našim natjecateljima da još više i bolje vježbaju za vatrogasna takmičenja i postignu još bolje rezultate.Nakon osnovnog uređenja teren je povaljan i izravnan valjkom te je posijana trava pa se nadamo da če uskoro osvanuti zeleni "tepih" gdje če se održavati vježbe svih naših natjecateljskih ekipa.

ŽENSKA EKIPA "POMELA" KONKURENCIJU !!!
Datum objave: 07.srpnja 2012.
 
Na natjecanju u Šemovcu ženska ekipa DVD-a Vidovec pokazala je kako se trud i vježbanje isplati te osvojila 1. mjesto u vrlo jakoj konkurenciji.Koliko su cure bile "nabrijane" dokazuje i činjenica da su u potezanju užeta praktički "pomele" konkurentne ekipe.Velike čestitke ekipi i voditeljima uz poruku ....NAJBOLJE STE....!!!!!

DAN DRŽAVNOSTI RH !!!!
Datum objave: 25. lipnja 2012.
 
Svim vatrogasicama i vatrogascima, braniteljima, pripadnicima oružanih snaga RH, žiteljima općine Vidovec te svim građanima RH čestitamo Dan državnosti !!!!!
33.MEMORIJAL MIRKO KOLARIĆ VARAŽDIN
Datum objave: 09.lipnja2012.
 
Dana 9. lipnja 2012.g u Varaždinu je održan 33.Memorijal Mirka Kolarića na kojem se natjecala i ženska A ekipa DVD-a Vidovec.Na natjecanju je učestvovalo oko 700 vatrogasaca iz cijele države pa smo zadovoljni što smo dio jedne tako velike manifestacije.nakon uspješnog natjecanja slijedi druženje i iščekivanje proglašenja....

......i medalje su napokon oko vrata
POŽAR TRAKTORA
Datum objave: 6.lipnja 2012.
 
Dana 6. lipnja 2012. u 21:10 zaprimljena je obavijest od strane JVP Varaždin o požaru traktora u naselju Prekno.Na lice mjesta odmah se uputila interventna postrojba DVD-a Vidovec te u rekordnom roku sanirala požar na traktoru te izvršila sve potrebne radnje sprečavanja moguče ponovne požarne opasnosti.Kako je požar traktora izazvan u sukobu dvoje ljudi te je došlo i do obračuna vatrenim oružjem morali smo pažljivo postupati i maksimalno zaštititi mjesto događaja zbog sačuvanja tragova a u svrhu policijskog uviđaja.Nakon svih obavljenih radnji mjesto događaja prepustili smo kolegama iz PU Varaždinske da obave svoj dio posla.

Stranica 34 od 43 Prva   Prethodna   30  31  32  33  [34]  35  36  37  38  39  Sljedeća   Zadnja