slideshow slideshow slideshow
JAVNA VJEŽBA TUŽNO 2012.
Datum objave: 19.kolovoza 2012.
 
U sastavu VZO Vidovec djeluje i DVD Tužno u kojem je danas održana javna vježba u kojoj su sudjelovala sljedeča društva:DVD Tužno,DVD Vidovec,DVD Nedeljanec-Prekno,DVD Radovan,DVD Gaćice, DVD Gojanec, DVD Beretinec te DVD Lučelnica.Vježba je odrađena taktički dobro te je dokazano kako lokalni DVD-ovi mogu bez problema odrađivati zajedničke zadatke.
VINICA 2012.
Datum objave: 18.kolovoza 2012.
 
Veliki uspjeh natjecateljskih ekipa DVD-a Vidovec na takmičenju Vinica 2012. Muška A ekipa 1.mjesto,ženska ekipa 1.mjesto a dodatak veselju pridonjela je ekipa u potezanju užeta gdje je konkurencija pometena a prijelazni pehar po prvi puta oduzet DVD-u Vinica.Još je veče zadovoljstvo jer smo prvi puta nastupali u Vinici a pobijedili u svim kategorijama.Nakon natjecanja nastavilo se druženje uz ples i pjesmu svih ekipa.
ODLIČNI REZULTATI !!!!!!
Datum objave: 04.kolovoza 2012.
 
Na natjecanju u Gojancu ostvareni su odlični rezultati od strane naših natjecateljskih ekipa!!! Djeca 1. mjesto,muška A ekipa 2. mjesto te ženska A ekipa 1. mjesto !!!! čestitke ekipama i voditeljima na vrhunskim rezultatima !!!OPET PRVO MJESTO !!!!
Datum objave: 29.srpnja 2012.
 
Svoju odličnu formu i uvježbanost opet su nam pokazale članice ženske A ekipe DVD-a Vidovec u Župancu. U jakoj konkurenciji djevojke su osvojile prvo mjesto i time dokazale da nakon pravih vježbi dolaze i veliki rezultati.Čestitamo cure !!!!!!!!!


zasluženi odmor i druženje nakon velike pobjede
IZLET NA HAM-POKOJEC !!!!
Datum objave: 20.srpnja 2012.
 
Zbog odličnih rezultata naših natjecateljskih ekipa DVD Vidovec organizirao je jednodnevni izlet u izletište Ham-Pokojec.Pozvani su svi natjecatelji kao i voditelji i svi koji se brinu i pomažu našim ekipama.Odabrali smo Ham-Pokojec zbog prekrasne prirode kao i mogučnosti raznih sadržaja kako za djecu tako i za odrasle.Uz odlično druženje,hranu, piće i pjesmu "napunili smo baterije" za sljedeče obaveze koje su pred nama.Zahvaljujemo svima koji su doprinjeli ovom događaju na bilo koji način te u ime naših ekipa obečajemo još bolje rezultate.!!Stranica 33 od 43 Prva   Prethodna   29  30  31  32  [33]  34  35  36  37  38  Sljedeća   Zadnja