slideshow slideshow slideshow
JEDNOM VATROGASAC ZAUVJEK VATROGASAC !!!!!!
Datum objave: 24. siječnja 2013.
 
Prilikom nabave potrepština za vatrogasnu skupštinu naišli smo na vozilo koje je zbog snijega na kolniku u oštrom lijevom zavoju sletjelo s ceste te se umalo prevrnulo.Iako je nekoliko vozila prošlo bez zaustavljanja mi nismo dvojili ni sekunde,odmah smo izašli i provjerili ima li ozlijeđenih i možemo li kako pomoći.Za  upravljačem je bila mlađa ženska osoba koja je bezuspješno čekala na pomoč te je bila presretna kad je shvatila da smo stali da joj pomognemo,naime auto je bio nagnut na desnu stranu u cestovnom jarku dubine oko metar i pola.Nakon nekoliko pokušaja uz pomoč još jednog kombi vozila izvukli smo auto bez ijedne ogrebotine.Posebna "težina" ove intervencije je u tome što su sudjelovali predsjednik VZO Vidovec,predsjednik DVD Vidovec,dopredsjednik,tajnik,zapovjednik,blagajnik te predsjednik nadzornog odbora!!!!!!Pozdravili smo mladu damu te je upozorili na opasnost smrznutog snijega na kolniku a mi smo krenuli dalje uz pomisao JEDNOM VATROGASAC ZAUVJEK VATROGASAC!!!!!
SJEDNICA UPRAVNOG I NADZORNOG ODBORA
Datum objave: 15.siječnja 2013.
 
U prostorijama DVD Vidovec održana je sjednica upravnog i nadzornog odbora sa tematikom skorašnje izborno izvještajne Skupštine DVD-a Vidovec koja če se održati 26.siječnja 2013.Prisutni članovi detaljno su prošli sve teme vezane za pripremu Skupštine,njezinu najbolju realizaciju te  doček  svih 23 društva koja nam dolaze u goste.Uz sve poslove vezane uz društvo i ovaj čemo odraditi stručno i profesionalno. VESELIMO SE VAŠEM DOLASKU !!!
BLAGOSLOVLJEN BOŽIĆ I SRETNA NOVA 2013. GODINA!!!
Datum objave: 24.prosinca 2012.
 
Svim žiteljima Općine Vidovec Blagoslovljen Božić i sretnu Novu 2013.godinu želi Vam DVD Vidovec !!!
DOGAĐANJA U DVD VIDOVEC
Datum objave: 10.prosinca 2012.
 
Nekoliko intervencija DVD-a Vidovec obilježilo je minulo razdoblje i to: pomoč naših vatrogasaca kod ispumpavanja vode za vrijeme velike poplave koja je zahvatila varaždinsko područje , ispumpavanje podruma zbog puknuća cijevi te čišćenje dvorišta od velikih nanosa snijega ispred našeg vatrogasnog doma.
Prikupljene su slike za štampanje kalendara koji su spremni za podjelu našim mještanima povodom božićnih i novogodišnjih blagdana.


......i nažalost jedna tužna vijest, u 65. godini napustio nas je naš Dragec...dobar prijatelj i veliki zaljubljenik u vatrogastvo izgubio je bitku sa bolešću i ostavio nas u tuzi i bolu zbog velikog gubitka.Uz zvukove sirene koji su parali zrak te velik broj vatrogasaca i mnogo ljudi ispratili smo ga na vječni počinak. HVALA TI DRAGEC ZA SVE !!!!
JAVNA VJEŽBA KOD NOVE ŠKOLE !
Datum objave: 12.listopada 2012.
 
Dana 12. listopada 2012. održana je na prostoru O.Š.Vidovec javna vježba na kojoj su sudjelovale ekipe DVD-a Vidovec,DVD-aTužno te DVD-a Nedeljanec-Prekno. U vježbi je demonstrirano zajedničko djelovanje vatrogasnih postrojbi VZO Vidovec te spašavanje ozlijeđenih osoba iz opasnih objekata. Suradnja VZO Vidovec sa O.Š. Vidovec je odlična te smo posebno zahvalni g. ravnatelju Predragu Mašić što svaku godinu omoguči ovakve susrete djece i vatrogasaca gdje se prezentira sprema i dužnosti dobrovoljnih vatrogasaca a sve u cilju da djeca zavole taj poziv i možda neki od njih postanu naši članovi.Stranica 32 od 43 Prva   Prethodna   28  29  30  31  [32]  33  34  35  36  37  Sljedeća   Zadnja