slideshow slideshow slideshow
JAVNA VJEŽBA KOD NOVE ŠKOLE !
Datum objave: 12.listopada 2012.
 
Dana 12. listopada 2012. održana je na prostoru O.Š.Vidovec javna vježba na kojoj su sudjelovale ekipe DVD-a Vidovec,DVD-aTužno te DVD-a Nedeljanec-Prekno. U vježbi je demonstrirano zajedničko djelovanje vatrogasnih postrojbi VZO Vidovec te spašavanje ozlijeđenih osoba iz opasnih objekata. Suradnja VZO Vidovec sa O.Š. Vidovec je odlična te smo posebno zahvalni g. ravnatelju Predragu Mašić što svaku godinu omoguči ovakve susrete djece i vatrogasaca gdje se prezentira sprema i dužnosti dobrovoljnih vatrogasaca a sve u cilju da djeca zavole taj poziv i možda neki od njih postanu naši članovi.JAVNA VJEŽBA TUŽNO 2012.
Datum objave: 19.kolovoza 2012.
 
U sastavu VZO Vidovec djeluje i DVD Tužno u kojem je danas održana javna vježba u kojoj su sudjelovala sljedeča društva:DVD Tužno,DVD Vidovec,DVD Nedeljanec-Prekno,DVD Radovan,DVD Gaćice, DVD Gojanec, DVD Beretinec te DVD Lučelnica.Vježba je odrađena taktički dobro te je dokazano kako lokalni DVD-ovi mogu bez problema odrađivati zajedničke zadatke.
VINICA 2012.
Datum objave: 18.kolovoza 2012.
 
Veliki uspjeh natjecateljskih ekipa DVD-a Vidovec na takmičenju Vinica 2012. Muška A ekipa 1.mjesto,ženska ekipa 1.mjesto a dodatak veselju pridonjela je ekipa u potezanju užeta gdje je konkurencija pometena a prijelazni pehar po prvi puta oduzet DVD-u Vinica.Još je veče zadovoljstvo jer smo prvi puta nastupali u Vinici a pobijedili u svim kategorijama.Nakon natjecanja nastavilo se druženje uz ples i pjesmu svih ekipa.
ODLIČNI REZULTATI !!!!!!
Datum objave: 04.kolovoza 2012.
 
Na natjecanju u Gojancu ostvareni su odlični rezultati od strane naših natjecateljskih ekipa!!! Djeca 1. mjesto,muška A ekipa 2. mjesto te ženska A ekipa 1. mjesto !!!! čestitke ekipama i voditeljima na vrhunskim rezultatima !!!OPET PRVO MJESTO !!!!
Datum objave: 29.srpnja 2012.
 
Svoju odličnu formu i uvježbanost opet su nam pokazale članice ženske A ekipe DVD-a Vidovec u Župancu. U jakoj konkurenciji djevojke su osvojile prvo mjesto i time dokazale da nakon pravih vježbi dolaze i veliki rezultati.Čestitamo cure !!!!!!!!!


zasluženi odmor i druženje nakon velike pobjede
Stranica 32 od 43 Prva   Prethodna   28  29  30  31  [32]  33  34  35  36  37  Sljedeća   Zadnja