slideshow slideshow slideshow
IZBORNA SJEDNICA SKUPŠTINE VZO VIDOVEC
Datum objave: 15.ožujka 2013.
 
U prostorijama društvenog doma Nedeljanec održana je 20. sjednica Skupštine VZO Vidovec koja je ujedno bila i izborna.Sjednici su prisustvovali načelnik Općine Vidovec g. Bruno Hranić,predsjednik VZŽ Varaždinske g. Zvonko Biškup, članovi Skupštine VZO Vidovec te gosti iz DVD-a Maruševec i DVD-a Petrijanec kao i nekolicina utemeljitelja VZO Vidovec.Nakon uvodnog dijela koji je vodio dosadašnji predsjednik VZOV g. Antun Kruhek te himni koje je izvela limena glazba DVD-a Vidovec prišlo se dnevnom redu. Nakon razrješnice dosadašnjim dužnosnicima kao i predsjedniku izabrani su novi koji su tajnim glasanjem izabrali novog predsjednika VZO Vidovec.Kandidati su bili g.Stjepan Dumbović iz DVD-a Tužno te g. Plečko Božidar iz DVD-a Vidovec.Večinom glasova izabran je g. Plečko koji je novi predsjednik VZOV.Podijeljene su i diplome i zahvalnice za dugogodišnji rad u VZOV članovima koji su svojim radom pomagali VZO.Novom predsjedniku i  novim članovima VZO puno uspjeha u radu poželjeli su  načelnik Općine Vidovec g. Bruno Hranić te predsjednik VZŽ Varaždinske g. Zvonko Biškup.

POŽAR DIMNJAKA
Datum objave: 14.ožujka 2013.
 
U 18:48 dojavljeno je od strane mještana da je u mjestu Nedeljanec došlo do zapaljenja dimnjaka. Na mjesto požara odmah izlazi ekipa DVD-a Vidovec te osigurava i eliminira svaku mogučnost proširenja požara.Na intervenciji su sudjelovali Kovačić F.,Kovačić I. te Kovačić R..Molimo mještane da u sezoni grijanja održavaju svoje dimnjake te pozovu zadužene službe ukoliko je potrebno čišćenje kako bi spriječili opasnost od požara.
SNIJEŽNE PREPREKE
Datum objave: 24.veljače 2013.
 
Ove zime velike količine snijega izazivaju velike probleme u prometu pa tako i kod prilaza i ispred garaže našeg DVD-a.Kako bi u svakom trenutku bili spremni na intervencije te uspješno izlazili na teren sa svojim vozilima moramo imati slobodan izlaz iz naše garaže.Zato se obavezno čisti parking i vatrogasni prilaz u dvorištu našeg DVD-a o čemu se brine g. Josip Novak koji svojim strojem detaljno očisti snijeg te smo spremni za sve intervencije.
POŽAR DIMNJAKA !!!
Datum objave: 21.veljače 2013.
 
Na dojavu JVP Varaždin o požaru dimnjaka u Nedeljancu odmah izlazi interventna ekipa DVD Vidovec.Uz pomoč vatrogasaca iz DVD Nedeljanec-Prekno požar dimnjaka je ugašen te je isključena svaka opasnost od daljnje mogučnosti zapaljenja.Slijedi sanacija dimnjaka za koju če se pobrinuti odgovorne službe.Na rekordno brzoj intervenciji sudjelovali su : Plečko B.,Kovačić F.,Kovačić R.,Buhin Z.,Canjuga S.,Canjuga Z te Canjuga M.
123.IZBORNO IZVJEŠTAJNA SJEDNICA SKUPŠTINE DVD-a VIDOVEC
Datum objave: 27.siječnja 2013.
 
U prostorijama vatrogasnog doma DVD-a Vidovec održana je 123. Izborno-izvještajna sjednica  Skupštine DVD-aVidovec.
Nakon uvodno odsviranih himni «Lijepa naša» i «Vatrogasne himne» sjednicu Skupštine DVD-a otvorio je predsjednik DVD-a g. Božidar Plečko, pozdravio sve prisutne, posebno:

- načelnika općine Vidovec g. Brunu Hranića, zamjenicu načelnika općine Vidovec gđu. Dubravku Rog, predsjednika Vatrogasne Zajednice Varaždinske Županije  g. Zvonka Biškupa, predsjednika VZO Vidovec g. Antuna Kruheka, predstavnike udruge umirovljenika, predstavnice udruge žena Vidovec,  gđu. Miru i g. Zlatka Smerke - naše stalne suradnike i predstavnike PPP, predstavnike lovačke udruge  „Zec“ Gola-Gotalovo te LU Trčka Šaulovec, djecu i mladež DVD-a, te:

-          vatrogasna društva  – DVD Nedeljanec-Prekno, DVD Tužno,DVD Gojanec, PGD Biš  i PGD Vitomarci iz Republike Slovenije,            DVD Pirovac, DVD Petrijanec, DVD Maruševec, DVD Gotalovo, DVD Kerestinec, DVD Vidovec – Zagrebački, DVD Gračani,              DVD Kaznionica u Lepoglavi, DVD Gačice, DVD Martijanec,  DVD Beretinec, DVD Bedekovčina, DVD Gračani Zagreb, DVD Dragonožec, DVD Vinica i DVD Vrbanovec.
Nakon obveznih točaka sjednice gdje se  po statutu glasovanjem  biralo novo voditeljstvo društva te plan i program za tekuču godinu na red je došlo i primanje novih članova u DVD Vidovec te su u društvo primljeni: Ivan Županić,Marin Stipan te Ivica Košćak.
A za svoj rad u društvu spomenice su dobili:10g-Gordana Horvat,Magdalena Slunjski i Barbara Pozder ;20g-Branko Simon;
 30g-Krešo Simon i Mladen Košić ;60g-Ivan Kliček,Franjo Posavec
Diplome za zvanja dobili su:vatrogasac-Anita Plečko,Mateja Kovačić -:vatrogasac I klase-Domagoj Šantek-:vatrogasni časnik I klase Zdenko Buhin a diplome sa međunarodnom licencom za pružanje prve pomoči: Božidar Plečko,Domagoj Šantek
S obzirom da više nije bilo nikakvih pitanja i prijedloga, predsjednik radnog voditeljstva  g. Antun Kruhek,  zahvalio se svima na strpljenju,te ih pozvao na domjenak i zajedničko druženje, a sve u cilju promicanja vatrogastva.Stranica 31 od 43 Prva   Prethodna   27  28  29  30  [31]  32  33  34  35  36  Sljedeća   Zadnja