slideshow slideshow slideshow
123.IZBORNO IZVJEŠTAJNA SJEDNICA SKUPŠTINE DVD-a VIDOVEC
Datum objave: 27.siječnja 2013.
 
U prostorijama vatrogasnog doma DVD-a Vidovec održana je 123. Izborno-izvještajna sjednica  Skupštine DVD-aVidovec.
Nakon uvodno odsviranih himni «Lijepa naša» i «Vatrogasne himne» sjednicu Skupštine DVD-a otvorio je predsjednik DVD-a g. Božidar Plečko, pozdravio sve prisutne, posebno:

- načelnika općine Vidovec g. Brunu Hranića, zamjenicu načelnika općine Vidovec gđu. Dubravku Rog, predsjednika Vatrogasne Zajednice Varaždinske Županije  g. Zvonka Biškupa, predsjednika VZO Vidovec g. Antuna Kruheka, predstavnike udruge umirovljenika, predstavnice udruge žena Vidovec,  gđu. Miru i g. Zlatka Smerke - naše stalne suradnike i predstavnike PPP, predstavnike lovačke udruge  „Zec“ Gola-Gotalovo te LU Trčka Šaulovec, djecu i mladež DVD-a, te:

-          vatrogasna društva  – DVD Nedeljanec-Prekno, DVD Tužno,DVD Gojanec, PGD Biš  i PGD Vitomarci iz Republike Slovenije,            DVD Pirovac, DVD Petrijanec, DVD Maruševec, DVD Gotalovo, DVD Kerestinec, DVD Vidovec – Zagrebački, DVD Gračani,              DVD Kaznionica u Lepoglavi, DVD Gačice, DVD Martijanec,  DVD Beretinec, DVD Bedekovčina, DVD Gračani Zagreb, DVD Dragonožec, DVD Vinica i DVD Vrbanovec.
Nakon obveznih točaka sjednice gdje se  po statutu glasovanjem  biralo novo voditeljstvo društva te plan i program za tekuču godinu na red je došlo i primanje novih članova u DVD Vidovec te su u društvo primljeni: Ivan Županić,Marin Stipan te Ivica Košćak.
A za svoj rad u društvu spomenice su dobili:10g-Gordana Horvat,Magdalena Slunjski i Barbara Pozder ;20g-Branko Simon;
 30g-Krešo Simon i Mladen Košić ;60g-Ivan Kliček,Franjo Posavec
Diplome za zvanja dobili su:vatrogasac-Anita Plečko,Mateja Kovačić -:vatrogasac I klase-Domagoj Šantek-:vatrogasni časnik I klase Zdenko Buhin a diplome sa međunarodnom licencom za pružanje prve pomoči: Božidar Plečko,Domagoj Šantek
S obzirom da više nije bilo nikakvih pitanja i prijedloga, predsjednik radnog voditeljstva  g. Antun Kruhek,  zahvalio se svima na strpljenju,te ih pozvao na domjenak i zajedničko druženje, a sve u cilju promicanja vatrogastva.JEDNOM VATROGASAC ZAUVJEK VATROGASAC !!!!!!
Datum objave: 24. siječnja 2013.
 
Prilikom nabave potrepština za vatrogasnu skupštinu naišli smo na vozilo koje je zbog snijega na kolniku u oštrom lijevom zavoju sletjelo s ceste te se umalo prevrnulo.Iako je nekoliko vozila prošlo bez zaustavljanja mi nismo dvojili ni sekunde,odmah smo izašli i provjerili ima li ozlijeđenih i možemo li kako pomoći.Za  upravljačem je bila mlađa ženska osoba koja je bezuspješno čekala na pomoč te je bila presretna kad je shvatila da smo stali da joj pomognemo,naime auto je bio nagnut na desnu stranu u cestovnom jarku dubine oko metar i pola.Nakon nekoliko pokušaja uz pomoč još jednog kombi vozila izvukli smo auto bez ijedne ogrebotine.Posebna "težina" ove intervencije je u tome što su sudjelovali predsjednik VZO Vidovec,predsjednik DVD Vidovec,dopredsjednik,tajnik,zapovjednik,blagajnik te predsjednik nadzornog odbora!!!!!!Pozdravili smo mladu damu te je upozorili na opasnost smrznutog snijega na kolniku a mi smo krenuli dalje uz pomisao JEDNOM VATROGASAC ZAUVJEK VATROGASAC!!!!!
SJEDNICA UPRAVNOG I NADZORNOG ODBORA
Datum objave: 15.siječnja 2013.
 
U prostorijama DVD Vidovec održana je sjednica upravnog i nadzornog odbora sa tematikom skorašnje izborno izvještajne Skupštine DVD-a Vidovec koja če se održati 26.siječnja 2013.Prisutni članovi detaljno su prošli sve teme vezane za pripremu Skupštine,njezinu najbolju realizaciju te  doček  svih 23 društva koja nam dolaze u goste.Uz sve poslove vezane uz društvo i ovaj čemo odraditi stručno i profesionalno. VESELIMO SE VAŠEM DOLASKU !!!
BLAGOSLOVLJEN BOŽIĆ I SRETNA NOVA 2013. GODINA!!!
Datum objave: 24.prosinca 2012.
 
Svim žiteljima Općine Vidovec Blagoslovljen Božić i sretnu Novu 2013.godinu želi Vam DVD Vidovec !!!
DOGAĐANJA U DVD VIDOVEC
Datum objave: 10.prosinca 2012.
 
Nekoliko intervencija DVD-a Vidovec obilježilo je minulo razdoblje i to: pomoč naših vatrogasaca kod ispumpavanja vode za vrijeme velike poplave koja je zahvatila varaždinsko područje , ispumpavanje podruma zbog puknuća cijevi te čišćenje dvorišta od velikih nanosa snijega ispred našeg vatrogasnog doma.
Prikupljene su slike za štampanje kalendara koji su spremni za podjelu našim mještanima povodom božićnih i novogodišnjih blagdana.


......i nažalost jedna tužna vijest, u 65. godini napustio nas je naš Dragec...dobar prijatelj i veliki zaljubljenik u vatrogastvo izgubio je bitku sa bolešću i ostavio nas u tuzi i bolu zbog velikog gubitka.Uz zvukove sirene koji su parali zrak te velik broj vatrogasaca i mnogo ljudi ispratili smo ga na vječni počinak. HVALA TI DRAGEC ZA SVE !!!!
Stranica 31 od 43 Prva   Prethodna   27  28  29  30  [31]  32  33  34  35  36  Sljedeća   Zadnja