slideshow slideshow slideshow
SRETAN USKRS !!!
Datum objave: 31. ožujka 2013.
 
Svim žiteljima općine Vidovec kao i ljudima diljem Lijepe naše želimo sretan Uskrs !!!

IZBORNA SJEDNICA SKUPŠTINE VZO VIDOVEC
Datum objave: 15.ožujka 2013.
 
U prostorijama društvenog doma Nedeljanec održana je 20. sjednica Skupštine VZO Vidovec koja je ujedno bila i izborna.Sjednici su prisustvovali načelnik Općine Vidovec g. Bruno Hranić,predsjednik VZŽ Varaždinske g. Zvonko Biškup, članovi Skupštine VZO Vidovec te gosti iz DVD-a Maruševec i DVD-a Petrijanec kao i nekolicina utemeljitelja VZO Vidovec.Nakon uvodnog dijela koji je vodio dosadašnji predsjednik VZOV g. Antun Kruhek te himni koje je izvela limena glazba DVD-a Vidovec prišlo se dnevnom redu. Nakon razrješnice dosadašnjim dužnosnicima kao i predsjedniku izabrani su novi koji su tajnim glasanjem izabrali novog predsjednika VZO Vidovec.Kandidati su bili g.Stjepan Dumbović iz DVD-a Tužno te g. Plečko Božidar iz DVD-a Vidovec.Večinom glasova izabran je g. Plečko koji je novi predsjednik VZOV.Podijeljene su i diplome i zahvalnice za dugogodišnji rad u VZOV članovima koji su svojim radom pomagali VZO.Novom predsjedniku i  novim članovima VZO puno uspjeha u radu poželjeli su  načelnik Općine Vidovec g. Bruno Hranić te predsjednik VZŽ Varaždinske g. Zvonko Biškup.

POŽAR DIMNJAKA
Datum objave: 14.ožujka 2013.
 
U 18:48 dojavljeno je od strane mještana da je u mjestu Nedeljanec došlo do zapaljenja dimnjaka. Na mjesto požara odmah izlazi ekipa DVD-a Vidovec te osigurava i eliminira svaku mogučnost proširenja požara.Na intervenciji su sudjelovali Kovačić F.,Kovačić I. te Kovačić R..Molimo mještane da u sezoni grijanja održavaju svoje dimnjake te pozovu zadužene službe ukoliko je potrebno čišćenje kako bi spriječili opasnost od požara.
SNIJEŽNE PREPREKE
Datum objave: 24.veljače 2013.
 
Ove zime velike količine snijega izazivaju velike probleme u prometu pa tako i kod prilaza i ispred garaže našeg DVD-a.Kako bi u svakom trenutku bili spremni na intervencije te uspješno izlazili na teren sa svojim vozilima moramo imati slobodan izlaz iz naše garaže.Zato se obavezno čisti parking i vatrogasni prilaz u dvorištu našeg DVD-a o čemu se brine g. Josip Novak koji svojim strojem detaljno očisti snijeg te smo spremni za sve intervencije.
POŽAR DIMNJAKA !!!
Datum objave: 21.veljače 2013.
 
Na dojavu JVP Varaždin o požaru dimnjaka u Nedeljancu odmah izlazi interventna ekipa DVD Vidovec.Uz pomoč vatrogasaca iz DVD Nedeljanec-Prekno požar dimnjaka je ugašen te je isključena svaka opasnost od daljnje mogučnosti zapaljenja.Slijedi sanacija dimnjaka za koju če se pobrinuti odgovorne službe.Na rekordno brzoj intervenciji sudjelovali su : Plečko B.,Kovačić F.,Kovačić R.,Buhin Z.,Canjuga S.,Canjuga Z te Canjuga M.
Stranica 30 od 43 Prva   Prethodna   26  27  28  29  [30]  31  32  33  34  35  Sljedeća   Zadnja