slideshow slideshow slideshow
OPET PRVO MJESTO !!!!
Datum objave: 29.srpnja 2012.
 
Svoju odličnu formu i uvježbanost opet su nam pokazale članice ženske A ekipe DVD-a Vidovec u Župancu. U jakoj konkurenciji djevojke su osvojile prvo mjesto i time dokazale da nakon pravih vježbi dolaze i veliki rezultati.Čestitamo cure !!!!!!!!!


zasluženi odmor i druženje nakon velike pobjede
IZLET NA HAM-POKOJEC !!!!
Datum objave: 20.srpnja 2012.
 
Zbog odličnih rezultata naših natjecateljskih ekipa DVD Vidovec organizirao je jednodnevni izlet u izletište Ham-Pokojec.Pozvani su svi natjecatelji kao i voditelji i svi koji se brinu i pomažu našim ekipama.Odabrali smo Ham-Pokojec zbog prekrasne prirode kao i mogučnosti raznih sadržaja kako za djecu tako i za odrasle.Uz odlično druženje,hranu, piće i pjesmu "napunili smo baterije" za sljedeče obaveze koje su pred nama.Zahvaljujemo svima koji su doprinjeli ovom događaju na bilo koji način te u ime naših ekipa obečajemo još bolje rezultate.!!NOVO VJEŽBALIŠTE !!!!
Datum objave: 18. srpnja 2012.
 
U nedostatku prostora za vježbanje naših natjecateljskih ekipa koje su koristile prostor ispred vatrogasnog doma (asfalt) pa čak i unutrašnjost (parket) gdje je moglo doći do ozljeđivanja naših članova, u susret nam je izašla općina Vidovec te nam dala na korištenje prostor uz nogometno igralište NK Budućnost Vidovec.Prostor je to koji če uvelike pomoči našim natjecateljima da još više i bolje vježbaju za vatrogasna takmičenja i postignu još bolje rezultate.Nakon osnovnog uređenja teren je povaljan i izravnan valjkom te je posijana trava pa se nadamo da če uskoro osvanuti zeleni "tepih" gdje če se održavati vježbe svih naših natjecateljskih ekipa.

ŽENSKA EKIPA "POMELA" KONKURENCIJU !!!
Datum objave: 07.srpnja 2012.
 
Na natjecanju u Šemovcu ženska ekipa DVD-a Vidovec pokazala je kako se trud i vježbanje isplati te osvojila 1. mjesto u vrlo jakoj konkurenciji.Koliko su cure bile "nabrijane" dokazuje i činjenica da su u potezanju užeta praktički "pomele" konkurentne ekipe.Velike čestitke ekipi i voditeljima uz poruku ....NAJBOLJE STE....!!!!!

DAN DRŽAVNOSTI RH !!!!
Datum objave: 25. lipnja 2012.
 
Svim vatrogasicama i vatrogascima, braniteljima, pripadnicima oružanih snaga RH, žiteljima općine Vidovec te svim građanima RH čestitamo Dan državnosti !!!!!
Stranica 30 od 40 Prva   Prethodna   26  27  28  29  [30]  31  32  33  34  35  Sljedeća   Zadnja