slideshow slideshow slideshow
NATJECANJE EKIPA DJECE
Datum objave: 07.srpnja 2018.
 
Dana 07. srpnja 2018.g. održan je 19. "Kup Gornji Kučan" na kojem su nastupili članovi natjecateljske ekipe djece( muška i ženska) DVD-a Vidovec.Između 11 ekipa ženske djece naša ekipa osvaja odlično 2. mjesto, dok su djeca muška između 25 ekipa osvojila 8. mjesto.


POŽAR INSTALACIJA
Datum objave: 30.lipnja 2018.
 
Dana 01.srpnja u 02:58 iz VOC Varaždin javljeno je putem poruka operativnim članovima DVD-a Vidovec o požaru instalacija u varaždinskoj ulici naselje Tužno.Na intervenciju odmah kreće navalno vozilo sa 6 operativnih članova te kombi vozilo sa 4 operativna člana,dok su 2 člana ostala u vatrogasnom domu kao pričuva.Na mjestu požara zatićemo vlasnika objekta koji je vlastitim aparatom za gašenje ugasio početni požar te tako spriječio nesreću večih razmjera, nakon osiguranja požarišta i isključivanja mogučnosti daljnjeg zapaljenja članovi se vračaju u vatrogasni dom.Velika pohvala vlasniku koji je reagirao na vrijeme i u svom objektu imao vatrogasni aparat za gašenje.Na intervenciju su stigli i članovi DVD-a Tužno.Treba pohvaliti operativne članove DVD-a Vidovec koji su u tolikom broju izašli na intervenciju u 3 sata ujutro, dokaz je to spremnosti za pomoć ljudima u bilo koje doba. Intervenciju su odradili- Buhin Z.,Kovačić I.,Košćak I.,Buhin P.,Kovačić M.,Pahić D.,Canjuga S.,Melnjak D.,Težak N.,Papec J. te u pričuvi Kovačić F. i Habulan N..JAVNA VJEŽBA VIDOVEC 2018.
Datum objave: 25. lipnja 2018.
 
Dana 25. lipnja 2018. održana je javna vježba DVD-a Vidovec na objektu Općine Vidovec sa temom gašenje požara i spašavanje ozlijeđenih pomoću trodjelnih vatrogasnih ljestava.Vježbi su prisustvovali  članovi DVD-a Tužno i DVD-a Nedeljanec-Prekno.Vježbu su uz mještane promatrali i mladi članovi natjecateljskih ekipa djece i mladeži DVD-a Vidovec.Prikazanom vježbom je dokazano da su operativni članovi DVD-a Vidovec spremni i za zadače spašavanja ljudi a ne samo gašenja požara.Nakon odlično odrađene vježbe priređeno je druženje u vatrogasnom domu u Vidovcu.Kompletna vježba može se vidjeti na - https://youtu.be/M8u7KyH1aME.


TAKMIČENJA
Datum objave: 23.lipnja 2018.
 
Natjecateljske ekipe djece muška i ženska, nastupile su na 8. Memorijalu Josipa Robića-Habe u Buševcu.Djeca ženska osvojila su fenomenalno drugo mjesto između 29. ekipa.Istog dana održalo se i takmičenje mladeži u Nedeljancu gdje je  ekipa mladeži DVD Vidovec osvojila treče mjesto. Čestitke ekipama i voditeljima !!!
ekipa mladeži osvojeno 3. mjesto
VJEŽBA ZAŠTITE I SPAŠAVANJA
Datum objave: 16.lipnja 2018.
 
Dana 16. lipnja 2018.g. u Vidovcu na objektu Osnovne škole Vidovec održana je vježba zaštite i spašavanja "Potres-Osnovna škola Vidovec-2018.".Vježbu su zajednički odradili članovi DVD Vidovec,DVD Nedeljanec-Prekno,DVD Tužno,DUZS-područni ured Varaždin,MUP Varaždin,Zavod za hitnu medicinu-Varaždin,HGSS te Hrvatski Crveni križ-gradsko društvo Varaždin.Stranica 3 od 43 Prva   Prethodna   1  2  [3]  4  5  6  7  8  9  10  Sljedeća   Zadnja