slideshow slideshow slideshow
TAKMIČENJE GORNJI KUČAN 2013.
Datum objave: 13. srpnja 2013.
 
Ženska ekipa DVD-a Vidovec osvojila je odlično treče mjesto na natjecanju u Kučanu Gornjem.U konkurenciji od 6 ženskih ekipa naše cure bile su treče i osvojile pehar.

  psihičke pripreme prije vježbeTAKMIČENJE ŠEMOVEC 2013.
Datum objave: 6. srpnja 2013.
 
Ženska A ekipa DVD-a Vidovec osvojila je četvrto mjesto na natjecanju u Šemovcu.Od devet ženskih ekipa samo su nijanse dijelile naše takmičarke od boljeg plasmana ali i ovo je odličan rezultat a i poticaj za više vježbanja i usavršavanja.U potezanju užeta naše cure osvojile su odlično drugo mjesto.Čestitke !!!

  važno je dobro složiti opremu

NAJMLAĐI TAKMIČARI
Datum objave: 24. lipnja 2013.
 
Kada se od malih nogu pokaže volja i spremnost za takmičenjem u vatrogasnim ekipama djece te odricanjem od slobodnog vremena koje mnoga djeca koriste za igru, tad se sa sigurnošću može reči da u redovima našeg dobrovoljnog vatrogasnog društva Vidovec nikada neče nedostajati članova !! Djeca uz stručnu pomoč naših voditelja ekipa usavršavaju vježbe te rade na pripremama za takmičenja na kojima su do sada pokazali izvrsne rezultate.Veliko je zadovoljstvo vidjeti kako nova djeca dolaze kada naši članovi prelaze u starije ekipe.VJEŽBOM DO BOLJIH REZULTATA
Datum objave: 19.svibnja 2013.
 
Na novom vježbalištu koje je dodijeljeno od strane općine VZO-u Vidovec počele su vježbe takmičarskih ekipa DVD-a Vidovec,Tužno te Nedeljanec-Prekno.Tako je naša ekipa mladeži započela sa redovnim vježbama u svrhu poboljšanja rezultata na natjecanjima koja ih očekuju ove godine.


MEMORIJAL MIRKO KOLARIĆ
Datum objave: 8.lipnja 2013.
 
Ženska A ekipa sudjelovala je na memorijalnom natjecanju Mirko Kolarić u Varaždinu i zabilježila uspješan nastup.U najjačim ženskim A ekipama koje su nastupale na memorijalu bile su i naše natjecateljice koje su zabilježile dobar rezultat i pokazale spremnost za natjecanje na velikim takmičenjima. Takmičenje naše ekipe na tako jakom turniru odraz je vježbanja i konstantnog sudjelovanja na jakim takmičenjima ženskih ekipa na nivou županije  koje dokazuju brojne nagrade i pehari.

Stranica 28 od 43 Prva   Prethodna   24  25  26  27  [28]  29  30  31  32  33  Sljedeća   Zadnja