slideshow slideshow slideshow
VINICA 2012.
Datum objave: 18.kolovoza 2012.
 
Veliki uspjeh natjecateljskih ekipa DVD-a Vidovec na takmičenju Vinica 2012. Muška A ekipa 1.mjesto,ženska ekipa 1.mjesto a dodatak veselju pridonjela je ekipa u potezanju užeta gdje je konkurencija pometena a prijelazni pehar po prvi puta oduzet DVD-u Vinica.Još je veče zadovoljstvo jer smo prvi puta nastupali u Vinici a pobijedili u svim kategorijama.Nakon natjecanja nastavilo se druženje uz ples i pjesmu svih ekipa.
ODLIČNI REZULTATI !!!!!!
Datum objave: 04.kolovoza 2012.
 
Na natjecanju u Gojancu ostvareni su odlični rezultati od strane naših natjecateljskih ekipa!!! Djeca 1. mjesto,muška A ekipa 2. mjesto te ženska A ekipa 1. mjesto !!!! čestitke ekipama i voditeljima na vrhunskim rezultatima !!!OPET PRVO MJESTO !!!!
Datum objave: 29.srpnja 2012.
 
Svoju odličnu formu i uvježbanost opet su nam pokazale članice ženske A ekipe DVD-a Vidovec u Župancu. U jakoj konkurenciji djevojke su osvojile prvo mjesto i time dokazale da nakon pravih vježbi dolaze i veliki rezultati.Čestitamo cure !!!!!!!!!


zasluženi odmor i druženje nakon velike pobjede
IZLET NA HAM-POKOJEC !!!!
Datum objave: 20.srpnja 2012.
 
Zbog odličnih rezultata naših natjecateljskih ekipa DVD Vidovec organizirao je jednodnevni izlet u izletište Ham-Pokojec.Pozvani su svi natjecatelji kao i voditelji i svi koji se brinu i pomažu našim ekipama.Odabrali smo Ham-Pokojec zbog prekrasne prirode kao i mogučnosti raznih sadržaja kako za djecu tako i za odrasle.Uz odlično druženje,hranu, piće i pjesmu "napunili smo baterije" za sljedeče obaveze koje su pred nama.Zahvaljujemo svima koji su doprinjeli ovom događaju na bilo koji način te u ime naših ekipa obečajemo još bolje rezultate.!!NOVO VJEŽBALIŠTE !!!!
Datum objave: 18. srpnja 2012.
 
U nedostatku prostora za vježbanje naših natjecateljskih ekipa koje su koristile prostor ispred vatrogasnog doma (asfalt) pa čak i unutrašnjost (parket) gdje je moglo doći do ozljeđivanja naših članova, u susret nam je izašla općina Vidovec te nam dala na korištenje prostor uz nogometno igralište NK Budućnost Vidovec.Prostor je to koji če uvelike pomoči našim natjecateljima da još više i bolje vježbaju za vatrogasna takmičenja i postignu još bolje rezultate.Nakon osnovnog uređenja teren je povaljan i izravnan valjkom te je posijana trava pa se nadamo da če uskoro osvanuti zeleni "tepih" gdje če se održavati vježbe svih naših natjecateljskih ekipa.

Stranica 28 od 38 Prva   Prethodna   24  25  26  27  [28]  29  30  31  32  33  Sljedeća   Zadnja