slideshow slideshow slideshow
SJEDNICA UPRAVNOG I NADZORNOG ODBORA
Datum objave: 15.siječnja 2013.
 
U prostorijama DVD Vidovec održana je sjednica upravnog i nadzornog odbora sa tematikom skorašnje izborno izvještajne Skupštine DVD-a Vidovec koja če se održati 26.siječnja 2013.Prisutni članovi detaljno su prošli sve teme vezane za pripremu Skupštine,njezinu najbolju realizaciju te  doček  svih 23 društva koja nam dolaze u goste.Uz sve poslove vezane uz društvo i ovaj čemo odraditi stručno i profesionalno. VESELIMO SE VAŠEM DOLASKU !!!
BLAGOSLOVLJEN BOŽIĆ I SRETNA NOVA 2013. GODINA!!!
Datum objave: 24.prosinca 2012.
 
Svim žiteljima Općine Vidovec Blagoslovljen Božić i sretnu Novu 2013.godinu želi Vam DVD Vidovec !!!
DOGAĐANJA U DVD VIDOVEC
Datum objave: 10.prosinca 2012.
 
Nekoliko intervencija DVD-a Vidovec obilježilo je minulo razdoblje i to: pomoč naših vatrogasaca kod ispumpavanja vode za vrijeme velike poplave koja je zahvatila varaždinsko područje , ispumpavanje podruma zbog puknuća cijevi te čišćenje dvorišta od velikih nanosa snijega ispred našeg vatrogasnog doma.
Prikupljene su slike za štampanje kalendara koji su spremni za podjelu našim mještanima povodom božićnih i novogodišnjih blagdana.


......i nažalost jedna tužna vijest, u 65. godini napustio nas je naš Dragec...dobar prijatelj i veliki zaljubljenik u vatrogastvo izgubio je bitku sa bolešću i ostavio nas u tuzi i bolu zbog velikog gubitka.Uz zvukove sirene koji su parali zrak te velik broj vatrogasaca i mnogo ljudi ispratili smo ga na vječni počinak. HVALA TI DRAGEC ZA SVE !!!!
JAVNA VJEŽBA KOD NOVE ŠKOLE !
Datum objave: 12.listopada 2012.
 
Dana 12. listopada 2012. održana je na prostoru O.Š.Vidovec javna vježba na kojoj su sudjelovale ekipe DVD-a Vidovec,DVD-aTužno te DVD-a Nedeljanec-Prekno. U vježbi je demonstrirano zajedničko djelovanje vatrogasnih postrojbi VZO Vidovec te spašavanje ozlijeđenih osoba iz opasnih objekata. Suradnja VZO Vidovec sa O.Š. Vidovec je odlična te smo posebno zahvalni g. ravnatelju Predragu Mašić što svaku godinu omoguči ovakve susrete djece i vatrogasaca gdje se prezentira sprema i dužnosti dobrovoljnih vatrogasaca a sve u cilju da djeca zavole taj poziv i možda neki od njih postanu naši članovi.JAVNA VJEŽBA TUŽNO 2012.
Datum objave: 19.kolovoza 2012.
 
U sastavu VZO Vidovec djeluje i DVD Tužno u kojem je danas održana javna vježba u kojoj su sudjelovala sljedeča društva:DVD Tužno,DVD Vidovec,DVD Nedeljanec-Prekno,DVD Radovan,DVD Gaćice, DVD Gojanec, DVD Beretinec te DVD Lučelnica.Vježba je odrađena taktički dobro te je dokazano kako lokalni DVD-ovi mogu bez problema odrađivati zajedničke zadatke.
Stranica 27 od 38 Prva   Prethodna   23  24  25  26  [27]  28  29  30  31  32  Sljedeća   Zadnja