slideshow slideshow slideshow
VATROGASNE OLIMPIJSKE IGRE MULHOUSE FRANCUSKA
Datum objave: 13. kolovoza 2013.
 
U sklopu navijačke skupine iz Varaždinske i Koprivničko-Križevačke županije članovi DVD-a Vidovec Buhin,Kruhek,Kovačić i Papec prisustvovali su Vatrogasnim olimpijskim igrama u francuskom gradu Mulhousu.Neopisivo je bilo bodrenje naših ekipa od mnogobrojnih navijača iz cijele Hrvatske.Na ovogodišnjim igrama sudjelovali su takmičari iz 39 zemalja svijeta koji su prezentirali gotovo savršene vježbe kako u vatrogasnom tako i u sportskom dijelu natjecanja.Usput su razgledani gradovi Salzburg,Zurich,Basel,Mulhouse te Strasbourg.Olimpijske vatrogasne igre su dokaz kako se vatrogastvo cijeni u cijelom svijetu.NATJECANJE D.VOĆA 2013.
Datum objave: 11.kolovoza 2013.
 
Nastavljaju se odlični rezultati naših natjecateljskih ekipa, tako su na natjecanju u D.Voći naše cure osvojile drugo mjesto u vrlo jakoj konkurenciji.VATROGASNO NATJECANJE GOJANEC 2013.
Datum objave: 4.kolovoza 2013.
 
Rezultati natjecateljskih ekipa DVD-a Vidovec na takmičenju u Gojancu: djeca- 3. mjesto ; žene A- 1. mjesto ; muški A- 3. mjesto.Odlični rezultati naših ekipa dokaz su vježbanja i vrhunskog vođenja voditelja ekipa koji su isto tako zaslužni za ove rezultate kao i sami natjecatelji.ČESTITKE !!
NATJECANJE ZBELAVA 2013.
Datum objave: 27.srpnja 2013.
 
Ženska A ekipa DVD-a Vidovec osvojila je odlično drugo mjesto na natjecanju dok su djeca od 6-12 osvojila treče mjesto na natjecanju u Zbelavi.U jakoj konkurenciji naše ekipe odlično su predstavile naš DVD i pokazale kako se njeguje natjecateljski duh  i briga za mlade u DVD-u  Vidovec.
JAVNA VJEŽBA NEDELJANEC 2013.
Datum objave: 19.srpnja 2013.
 
U Nedeljancu na prostoru prodajnog centra Lupres održana je javna vježba VZO Vidovec koje je domačin bio DVD Nedeljanec-Prekno.Vježba je taktički obuhvatila gašenje na nekoliko lokacija unutar večeg trgovačkog centra a odlično su je odradili vatrogasci iz naša tri DVD-a.
Stranica 27 od 43 Prva   Prethodna   23  24  25  26  [27]  28  29  30  31  32  Sljedeća   Zadnja