slideshow slideshow slideshow
ŽUPANIJSKO NATJECANJE LEPOGLAVA 2013.
Datum objave: 08.rujna 2013.
 
Ponos !!! Ponos je riječ kojom možemo opisati rezultat koji su na županijskom natjecanju u Lepoglavi postigli naši natjecatelji u kategoriji djeca 6-12 !!! Osvojeno je 1. mjesto od 44. ekipe iz cijele županije !!!!!! ČESTITKE djeci na najboljem rezultatu u povijesti društva !!! Velika hvala Božiju,Domagoju i Francu koji su glavna karika za ovaj veliki uspjeh naših najmlađih vatrogasaca !! Treba spomenuti da je i mladež 12-16 postigla dobar rezultat te je od dvadesetak ekipa osvojila 11. mjesto,čestitke mladeži i voditelju Krešiju !! Na županijskom natjecanju u Lepoglavi sudjelovalo je preko 1000 natjecatelja u 102. ekipe.Pohvala organizatoru koji je natjecanje odradio na visokom nivou!!


ČESTITKE PRVACIMA !!!!!!
KUP TUŽNO 2013.
Datum objave: 31.kolovoza 2013.
 
Natjecateljske ekipe DVD-a Vidovec nastupile su na takmičenju "Kup Tužno" 2013. a najbolji rezultat ostvarila je ekipa mladeži 12-16 osvojivši treče mjesto.

JAVNA VJEŽBA TUŽNO 2013.
Datum objave: 18.kolovoza 2013.
 
Članovi DVD-a Tužno bili su domačini javne vježbe u kojoj su još sudjelovali DVD-i Vidovec,Nedeljanec-Prekno,Gojanec,Beretinec, Radovan i Gaćice.Vježbom je prezentiran rad i opremljenost društava te zajedničko djelovanje u požarnim opasnostima.Vježbi su prisustvovali te je ocijenili g.Nedjeljko Vukalović predsjednik VZVŽ,g. Antun Kruhek ispred VZO Vidovec,gđa.Dubravka Rog donačelnica Općine Vidovec te g. Dumbović Stjepan predsjednik DVD-a Tužno.Gosti su vježbu ocijenili vrlo dobro te zahvalili vatrogascima na njihovom dobrovoljnom radu.

VINICA KUP 2013.
Datum objave: 17.kolovoza 2013.
 
Na takmičenju održanom u Vinici nastupile su naše tri ekipe te postigle odlične rezultate.Ženska A- ekipa osvojila je prvo mjesto,muška A-ekipa osvojila je treče a muška B-ekipa drugo mjesto.Čestitke svim natjecateljima !!VATROGASNE OLIMPIJSKE IGRE MULHOUSE FRANCUSKA
Datum objave: 13. kolovoza 2013.
 
U sklopu navijačke skupine iz Varaždinske i Koprivničko-Križevačke županije članovi DVD-a Vidovec Buhin,Kruhek,Kovačić i Papec prisustvovali su Vatrogasnim olimpijskim igrama u francuskom gradu Mulhousu.Neopisivo je bilo bodrenje naših ekipa od mnogobrojnih navijača iz cijele Hrvatske.Na ovogodišnjim igrama sudjelovali su takmičari iz 39 zemalja svijeta koji su prezentirali gotovo savršene vježbe kako u vatrogasnom tako i u sportskom dijelu natjecanja.Usput su razgledani gradovi Salzburg,Zurich,Basel,Mulhouse te Strasbourg.Olimpijske vatrogasne igre su dokaz kako se vatrogastvo cijeni u cijelom svijetu.Stranica 27 od 43 Prva   Prethodna   23  24  25  26  [27]  28  29  30  31  32  Sljedeća   Zadnja