slideshow slideshow slideshow
UPOZORENJE !!
Datum objave: 17.listopada 2013.
 
Tijekom  neobaveznog pregleda otvorenih terena u Općini Vidovec primijećeno je spaljivanje kukuruzovine,trava i ostalih suhih korova od strane naših mještana.Kako je vrijeme dosta toplo i pogodno za takove poslove molimo mještane Općine Vidovec da se pridržavaju pravila i zakona o spaljivanju na otvorenim površinama jer te radnje mogu dovesti do neželjenih pa i po život opasnih situacija.Uz velike količine dima koje uz naglu promjenu vjetra mogu biti smrtonosne, opasnost dolazi i od nekontroliranog proširivanja otvorenog plamena koji pak može inicirati veči požar koji u blizini kuča može izazvati strašne posljedice.Stoga zamoljavamo mještane da budu pažljivi u tim radnjama,da ne spaljuju velike količine suhih tvari odjednom te da na tim poslovima ne budu sami.
Ukoliko primijete da plamen više nije pod njihovom kontrolom da ODMAH dojave vatrogascima.

DVD Vidovec

ŽUPANIJSKO NATJECANJE LEPOGLAVA 2013.
Datum objave: 08.rujna 2013.
 
Ponos !!! Ponos je riječ kojom možemo opisati rezultat koji su na županijskom natjecanju u Lepoglavi postigli naši natjecatelji u kategoriji djeca 6-12 !!! Osvojeno je 1. mjesto od 44. ekipe iz cijele županije !!!!!! ČESTITKE djeci na najboljem rezultatu u povijesti društva !!! Velika hvala Božiju,Domagoju i Francu koji su glavna karika za ovaj veliki uspjeh naših najmlađih vatrogasaca !! Treba spomenuti da je i mladež 12-16 postigla dobar rezultat te je od dvadesetak ekipa osvojila 11. mjesto,čestitke mladeži i voditelju Krešiju !! Na županijskom natjecanju u Lepoglavi sudjelovalo je preko 1000 natjecatelja u 102. ekipe.Pohvala organizatoru koji je natjecanje odradio na visokom nivou!!


ČESTITKE PRVACIMA !!!!!!
KUP TUŽNO 2013.
Datum objave: 31.kolovoza 2013.
 
Natjecateljske ekipe DVD-a Vidovec nastupile su na takmičenju "Kup Tužno" 2013. a najbolji rezultat ostvarila je ekipa mladeži 12-16 osvojivši treče mjesto.

JAVNA VJEŽBA TUŽNO 2013.
Datum objave: 18.kolovoza 2013.
 
Članovi DVD-a Tužno bili su domačini javne vježbe u kojoj su još sudjelovali DVD-i Vidovec,Nedeljanec-Prekno,Gojanec,Beretinec, Radovan i Gaćice.Vježbom je prezentiran rad i opremljenost društava te zajedničko djelovanje u požarnim opasnostima.Vježbi su prisustvovali te je ocijenili g.Nedjeljko Vukalović predsjednik VZVŽ,g. Antun Kruhek ispred VZO Vidovec,gđa.Dubravka Rog donačelnica Općine Vidovec te g. Dumbović Stjepan predsjednik DVD-a Tužno.Gosti su vježbu ocijenili vrlo dobro te zahvalili vatrogascima na njihovom dobrovoljnom radu.

VINICA KUP 2013.
Datum objave: 17.kolovoza 2013.
 
Na takmičenju održanom u Vinici nastupile su naše tri ekipe te postigle odlične rezultate.Ženska A- ekipa osvojila je prvo mjesto,muška A-ekipa osvojila je treče a muška B-ekipa drugo mjesto.Čestitke svim natjecateljima !!Stranica 26 od 43 Prva   Prethodna   22  23  24  25  [26]  27  28  29  30  31  Sljedeća   Zadnja