slideshow slideshow slideshow
NAJMLAĐI TAKMIČARI
Datum objave: 24. lipnja 2013.
 
Kada se od malih nogu pokaže volja i spremnost za takmičenjem u vatrogasnim ekipama djece te odricanjem od slobodnog vremena koje mnoga djeca koriste za igru, tad se sa sigurnošću može reči da u redovima našeg dobrovoljnog vatrogasnog društva Vidovec nikada neče nedostajati članova !! Djeca uz stručnu pomoč naših voditelja ekipa usavršavaju vježbe te rade na pripremama za takmičenja na kojima su do sada pokazali izvrsne rezultate.Veliko je zadovoljstvo vidjeti kako nova djeca dolaze kada naši članovi prelaze u starije ekipe.VJEŽBOM DO BOLJIH REZULTATA
Datum objave: 19.svibnja 2013.
 
Na novom vježbalištu koje je dodijeljeno od strane općine VZO-u Vidovec počele su vježbe takmičarskih ekipa DVD-a Vidovec,Tužno te Nedeljanec-Prekno.Tako je naša ekipa mladeži započela sa redovnim vježbama u svrhu poboljšanja rezultata na natjecanjima koja ih očekuju ove godine.


MEMORIJAL MIRKO KOLARIĆ
Datum objave: 8.lipnja 2013.
 
Ženska A ekipa sudjelovala je na memorijalnom natjecanju Mirko Kolarić u Varaždinu i zabilježila uspješan nastup.U najjačim ženskim A ekipama koje su nastupale na memorijalu bile su i naše natjecateljice koje su zabilježile dobar rezultat i pokazale spremnost za natjecanje na velikim takmičenjima. Takmičenje naše ekipe na tako jakom turniru odraz je vježbanja i konstantnog sudjelovanja na jakim takmičenjima ženskih ekipa na nivou županije  koje dokazuju brojne nagrade i pehari.

HODOČAŠĆE U MARIJU BISTRICU
Datum objave: 26. svibnja 2013.
 
U svibnju, mjesecu zaštite od požara uz sve ostale aktivnosti vatrogasci tradicionalno održavaju i hodočašće u Mariju Bistricu.Tako su i ove godine vatrogasci iz VZO Vidovec u velikom broju (autobus i tri vatrogasna kombi vozila) hodočastili u naše najpoznatije svetište Mariju Bistricu.Oko 2200 vatrogasaca iz svih županija sakupilo se na 14. hodočašću usprkos lošem vremenu.Nakon svete Mise povorka se uputila na križni put predvođena vatrogasnim zastavama.
PRIPREME ZA VJEŽBE TAKMIČARSKIH EKIPA
Datum objave: 13. svibnja 2013.
 
Na terenu koji je Općina Vidovec dala na korištenje VZO Vidovec postavljena je oprema za vježbe.Članovi sva tri DVD-a okupili su se te postavili opremu kako bi se što skorije počele izvoditi vježbe takmičarskih ekipa a sve u cilju što boljih rezultata na predstoječim takmičenjima.Stranica 24 od 38 Prva   Prethodna   20  21  22  23  [24]  25  26  27  28  29  Sljedeća   Zadnja