slideshow slideshow slideshow
SIJANJE TRAVE NA VJEŽBALIŠTU
Datum objave: 09. svibnja 2014.
 
Nakon što je teren na vježbalištu u potpunosti poravnan i očišćen od korova pristupilo se sijanju trave te valjanju.Na veliku radost svih članova natjecateljskih ekipa VZO Vidovec od strane općine dobiveno je originalno sjeme trave pa se nadamo da če uskoro vježbalište biti spremno i u potpunosti prilagođeno za sve vrste vježbi koje izvode naše ekipe.Zahvaljujemo još jednom općini koja je dala teren na korištenje VZO Vidovec te nam pomogla u kupnji trave i dijela potrebne opreme za spremište koje namjeravamo napraviti u sklopu vježbališta a u svrhu skladištenja opreme i sprava za vježbe svih naših ekipa.Posebno zahvaljujemo i ljudima koji su svoje slobodno vrijeme žrtvovali da bi pomogli u pripremi terena i to : Jurici Cafuk,Davoru Jambres,Krešiju Simon,Zdenku Buhin i Josipu Papec.Kako nas čekaju još radovi na izgradnji spremišta nadamo se da čemo i dalje imati podršku ljudi koji su voljni pomoći VZO-u a sve u svrhu što bolje edukacije i vježbovnih sposobnosti naših natjecateljskih ekipa.

ovako je izgledao teren kad su započeli radovi
dvadeset dana kasnije :)
INTERVENCIJA
Datum objave: 22. travnja 2014.
 
U 00:14 sati dojavljeno je operativnim članovima DVD-a Vidovec putem poruke o požaru gospodarskog objekta u nedeljancu varaždinska 54.
Odmah na intervenciju kreču Kovačić F.,Kovačić I.,Kovačić M.,Buhin Z. i Papec J., koliko brzo su naši vatrogasci stigli na mjesto dojave pokazuje činjenica da su neki primili poruke  kad su več bili na spomenutoj adresi. U  vatrogasno spremište stigli su i Canjuga S.,Simon K. i Rogina B. ali nije bilo potrebe za njihovom intervencijom jer se radilo o manjem požaru izazvanom pregrijavanjem električnog kabela koji su sanirali djelatnici javne vatrogasne postrojbe iz Varaždina koji su također prisustvovali intervenciji.Još jednom smo dokazali kako nije u pitanju naša spremnost i odlučnost za pomoč u bilo kojem trenutku na području naše općine pa i šire.

AKTIVNOSTI DVD-a VIDOVEC U TRAVNJU
Datum objave: 22. travnja 2014.
 
U mjesecu travnju organizirane su razne aktivnosti u DVD-u Vidovec od kojih izdvajamo sljedeće:

-započeti su radovi poravnavanja vježbališta doniranog od strane općine VZO-u Vidovec
-održano je edukacijsko druženje s članovima muške A ekipe
-15. travnja održan je sastanak za dogovor o čuvanju božjeg groba u crkvi sv. Vida te obilježavanju mjeseca zaštite od požara te svete mise          povodom  sv. Florijana
- na veliku subotu organizirano čuvanje božjeg groba
-upućena obavijest mještanima o aktivnostima DVD-a te svetoj misi povodom sv. Florijana putem radia Megaton
-izlazak na intervenciju u 00:14 22. travnja na dojavu iz županijskog vatrogasnog centraSRETAN VAM USKRS
Datum objave: 20.travnja 2014.
 
PREZENTACIJA OPREME
Datum objave: 13. travnja 2014.
 
U prostoru vatrogasnog doma DVD-a Vidovec održana je prezentacija opreme navalnog vozila članovima muške A ekipe.Kako su to buduči operativni članovi upoznati su sa kompletnom opremom navalnog vozila te su istu i isprobali.Od strane voditelja intervencija upučeni su u rad sa izolacionim aparatima te svim vrstama mlaznica te gašenja pjenilom kao i svom ostalom opremom potrebnom za gašenje požara.DVD Vidovec kontinuirano šalje svoje članove na školovanje za vatrogasce pa se nadamo da če i iz ove grupe biti puno stručno osposobljenih članova koji su i budučnost našeg društva.Stranica 23 od 43 Prva   Prethodna   19  20  21  22  [23]  24  25  26  27  28  Sljedeća   Zadnja