slideshow slideshow slideshow
KUP TUŽNO 2013.
Datum objave: 31.kolovoza 2013.
 
Natjecateljske ekipe DVD-a Vidovec nastupile su na takmičenju "Kup Tužno" 2013. a najbolji rezultat ostvarila je ekipa mladeži 12-16 osvojivši treče mjesto.

JAVNA VJEŽBA TUŽNO 2013.
Datum objave: 18.kolovoza 2013.
 
Članovi DVD-a Tužno bili su domačini javne vježbe u kojoj su još sudjelovali DVD-i Vidovec,Nedeljanec-Prekno,Gojanec,Beretinec, Radovan i Gaćice.Vježbom je prezentiran rad i opremljenost društava te zajedničko djelovanje u požarnim opasnostima.Vježbi su prisustvovali te je ocijenili g.Nedjeljko Vukalović predsjednik VZVŽ,g. Antun Kruhek ispred VZO Vidovec,gđa.Dubravka Rog donačelnica Općine Vidovec te g. Dumbović Stjepan predsjednik DVD-a Tužno.Gosti su vježbu ocijenili vrlo dobro te zahvalili vatrogascima na njihovom dobrovoljnom radu.

VINICA KUP 2013.
Datum objave: 17.kolovoza 2013.
 
Na takmičenju održanom u Vinici nastupile su naše tri ekipe te postigle odlične rezultate.Ženska A- ekipa osvojila je prvo mjesto,muška A-ekipa osvojila je treče a muška B-ekipa drugo mjesto.Čestitke svim natjecateljima !!VATROGASNE OLIMPIJSKE IGRE MULHOUSE FRANCUSKA
Datum objave: 13. kolovoza 2013.
 
U sklopu navijačke skupine iz Varaždinske i Koprivničko-Križevačke županije članovi DVD-a Vidovec Buhin,Kruhek,Kovačić i Papec prisustvovali su Vatrogasnim olimpijskim igrama u francuskom gradu Mulhousu.Neopisivo je bilo bodrenje naših ekipa od mnogobrojnih navijača iz cijele Hrvatske.Na ovogodišnjim igrama sudjelovali su takmičari iz 39 zemalja svijeta koji su prezentirali gotovo savršene vježbe kako u vatrogasnom tako i u sportskom dijelu natjecanja.Usput su razgledani gradovi Salzburg,Zurich,Basel,Mulhouse te Strasbourg.Olimpijske vatrogasne igre su dokaz kako se vatrogastvo cijeni u cijelom svijetu.NATJECANJE D.VOĆA 2013.
Datum objave: 11.kolovoza 2013.
 
Nastavljaju se odlični rezultati naših natjecateljskih ekipa, tako su na natjecanju u D.Voći naše cure osvojile drugo mjesto u vrlo jakoj konkurenciji.Stranica 22 od 38 Prva   Prethodna   18  19  20  21  [22]  23  24  25  26  27  Sljedeća   Zadnja