slideshow slideshow slideshow
OSVOJENO DRUGO MJESTO
Datum objave: 12. srpnja 2014.
 
Ženska natjecateljska A ekipa osvojila je drugo mjesto na jakom takmičenju u Kučanu Gornjem.U jakoj konkurenciji naše cure su pokazale kako se trud na vježbama isplati što dokazuje činjenica da su u samom vrhu ekipa s ovog područja.JAVNA VJEŽBA NEDELJANEC 2014.
Datum objave: 11.srpnja 2014.
 
Na objektu područne škole u Nedeljancu održana je javna vježba na kojoj su sudjelovala dobrovoljna vatrogasna društva Tužno,Nedeljanec-Prekno,Gojanec te Vidovec.Na vježbi je prezentirano zajedničko djelovanje vatrogasnih društava iz naše općine uz pomoć DVD-a Gojanec.Operativni vatrogasci iz DVD-a Vidovec prikazali su ulazak u zapaljenu zgradu sa izo aparatima te djelovanje unutar prostorija zahvačenim požarom.Vježbi su prisustvovali: zapovjednik vatrogasne zajednice Varaždinske županije g. Stjepan Kovaček, donačelnica Općine Vidovec Dubravka Rog, predsjednik vatrogasne zajednice Općine Vidovec g. Božidar Plečko te ravnatelj osnovne škole Vidovec g. Predrag Mašić.Vježba je ocijenjena vrlo dobrom.1.MJESTO ŽENSKE A EKIPE !!!!!
Datum objave: 5.srpnja 2014.
 
Na natjecanju u Šemovcu 05.07. ´14. ženska A ekipa DVD-a Vidovec osvojila je 1. mjesto ,pehar te prijelazni pehar. U odlično odrađenoj vježbi bez greške pokazale su naše cure kako se i dalje nastavlja s vrhunskim rezultatima. ČESTITKE CURAMA !!!!!!OSVOJENO 1. MJESTO !!!
Datum objave: 2.srpnja 2014.
 
 Dana 29. lipnja muška natjecateljska A ekipa osvojila je 1. mjesto na natjecanju u Vrbanovcu s postignutim vremenom od 33 sec. bez greške.Dokaz je to kako se vježbanje itekako isplati a uigravanje ekipe uvijek donosi rezultate.Čestitke dečkima !!!!!!


RADOVI NA SPREMIŠTU
Datum objave: 26.lipnja 2014.
 
Započela je izrada spremišta za natjecateljsku opremu koje če biti postavljeno pored vježbališta VZO Vidovec kraj nogometnog igrališta.Radovi se obavljaju u dvorištu vatrogasnog doma Vidovec a cijelo spremište bit će dopremljeno i završeno na samom terenu vježbališta.Konstrukcijske radove obavljaju Stjepan Papec, Ivica Papec te Josip papec.

kod utovara pomogla muška A ekipa a prijevoz osigurao Krešo Simon

spremište postavljeno na lokaciju
Stranica 22 od 43 Prva   Prethodna   18  19  20  21  [22]  23  24  25  26  27  Sljedeća   Zadnja