slideshow slideshow slideshow
SRETAN BOŽIĆ I NOVA 2014. GODINA
Datum objave: 23.prosinca 2013.
 
Svim članovima VZO Vidovec kao i svim žiteljima Općine Vidovec želimo sretan Božić i novu 2014. godinu.
DEŽURSTVO DVD-ova NA GROBLJU VIDOVEC
Datum objave: 01. studenog 2013.
 
Održano je cjelodnevno dežurstvo vatrogasaca iz DVD-a Vidovec,Gojanec te Nedeljanec-Prekno na groblju u Vidovcu a u svrhu sprječavanja mogučnosti zapaljenja lampiona,suhog cviječa i ostalih zapaljivih stvari koje se postavljaju na grobove naših najmilijih povodom blagdana svih svetih.Vatrogasci su se izmjenjivali svakih sat vremena te im ovom prigodom zahvaljujemo na svesrdnoj pomoči.


PRIJEM ŽUPANIJSKIH POBJEDNIKA KOD NAČELNIKA OPĆINE
Datum objave: 29.listopada 2013.
 
Natjecateljska ekipa djece 6-12 DVD-a Vidovec koja je na županijskom natjecanju u Lepoglavi osvojila prvo mjesto te tako postigla najbolji rezultat u povijesti našeg društva pozvana je na svečano primanje kod načelnika općine g. Brune Hranića.Uz čestitke natjecateljima su podijeljeni prigodni pokloni te zahvalnice u ime Općine Vidovec od strane načelnika,zamjenice načelnika Dubravke Rog te podpredsjednika općinskog vijeća Ivice Papeca.Naši najmlađi natjecatelji osvojili su prvo mjesto između 44 ekipe te time dokazali kako se dobro radi sa svim natjecateljskim ekipama u našem društvu.Svečanom primanju prisustvovali su i  predsjednik DVD-a Vidovec Božidar Plečko te jedan od voditelja djece Franjo Kovačić, zahvala je upučena i Domagoju Šanteku drugom voditelju naših mališana.


foto Općina Vidovec
UPOZORENJE !!
Datum objave: 17.listopada 2013.
 
Tijekom  neobaveznog pregleda otvorenih terena u Općini Vidovec primijećeno je spaljivanje kukuruzovine,trava i ostalih suhih korova od strane naših mještana.Kako je vrijeme dosta toplo i pogodno za takove poslove molimo mještane Općine Vidovec da se pridržavaju pravila i zakona o spaljivanju na otvorenim površinama jer te radnje mogu dovesti do neželjenih pa i po život opasnih situacija.Uz velike količine dima koje uz naglu promjenu vjetra mogu biti smrtonosne, opasnost dolazi i od nekontroliranog proširivanja otvorenog plamena koji pak može inicirati veči požar koji u blizini kuča može izazvati strašne posljedice.Stoga zamoljavamo mještane da budu pažljivi u tim radnjama,da ne spaljuju velike količine suhih tvari odjednom te da na tim poslovima ne budu sami.
Ukoliko primijete da plamen više nije pod njihovom kontrolom da ODMAH dojave vatrogascima.

DVD Vidovec

ŽUPANIJSKO NATJECANJE LEPOGLAVA 2013.
Datum objave: 08.rujna 2013.
 
Ponos !!! Ponos je riječ kojom možemo opisati rezultat koji su na županijskom natjecanju u Lepoglavi postigli naši natjecatelji u kategoriji djeca 6-12 !!! Osvojeno je 1. mjesto od 44. ekipe iz cijele županije !!!!!! ČESTITKE djeci na najboljem rezultatu u povijesti društva !!! Velika hvala Božiju,Domagoju i Francu koji su glavna karika za ovaj veliki uspjeh naših najmlađih vatrogasaca !! Treba spomenuti da je i mladež 12-16 postigla dobar rezultat te je od dvadesetak ekipa osvojila 11. mjesto,čestitke mladeži i voditelju Krešiju !! Na županijskom natjecanju u Lepoglavi sudjelovalo je preko 1000 natjecatelja u 102. ekipe.Pohvala organizatoru koji je natjecanje odradio na visokom nivou!!


ČESTITKE PRVACIMA !!!!!!
Stranica 21 od 38 Prva   Prethodna   17  18  19  20  [21]  22  23  24  25  26  Sljedeća   Zadnja