slideshow slideshow slideshow
PREZENTACIJA OPREME
Datum objave: 13. travnja 2014.
 
U prostoru vatrogasnog doma DVD-a Vidovec održana je prezentacija opreme navalnog vozila članovima muške A ekipe.Kako su to buduči operativni članovi upoznati su sa kompletnom opremom navalnog vozila te su istu i isprobali.Od strane voditelja intervencija upučeni su u rad sa izolacionim aparatima te svim vrstama mlaznica te gašenja pjenilom kao i svom ostalom opremom potrebnom za gašenje požara.DVD Vidovec kontinuirano šalje svoje članove na školovanje za vatrogasce pa se nadamo da če i iz ove grupe biti puno stručno osposobljenih članova koji su i budučnost našeg društva.UREĐENJE VJEŽBALIŠTA
Datum objave: 07. travnja 2014.
 


SJEDNICA SKUPŠTINE VZO VIDOVEC
Datum objave: 14. ožujka 2014.
 
U prostorijama DVD-a Vidovec održana je redovna sjednica Skupštine VZO Vidovec pošto je ove godine domačin upravo naše društvo.Sjednici su prisustvovali članovi društava iz naše zajednice koji su izglasani od svojih društava za predstavnike u VZO Vidovec (DVD Vidovec,DVD Nedeljanec-Prekno,DVD Tužno)  te gosti iz DVD-a Petrijanec i DVD-a Maruševec.Ispred općine sjednici je prisustvovala i donačelnica Dubravka Rog a ispred VZŽV Nedjeljko Vukalović.Nakon intoniranja himni od strane limene glazbe DVD-a Vidovec i minute šutnje za sve preminule i poginule vatrogasce i branitelje velikim pljeskom je pozdravljen predsjednik DVD-a Vidovec i VZO Vidovec g. Božidar Plečko koji nije mogao sudjelovati sjednici.Opširnim izvješćem o radu VZO te o financijskom poslovanju prisutne je izvijestio tajnik g. Stjepan Papec.Poslije službenog dijela nastavilo se druženje uz jelo i piće koje su pripremili i poslužili članovi DVD-a Vidovec : Krešo Simon, Ana Kovačić, Zdenko Buhin, Mateja Kovačić, Nikolina Simon te Josip Papec.

124. IZVJEŠTAJNA SJEDNICA SKUPŠTINE DVD-a VIDOVEC
Datum objave: 12. veljače 2014.
 
Dana 25.siječnja u 18:00h održana je 124. redovna izvještajna sjednica Skupštine DVD-a Vidovec.Sjednici su nazočili vatrogasci iz DVD-a :
Tužno,Nedeljanec-Prekno,Gačice,Maruševec,Vinica,Lepoglava,Beretinec,Sveti Ilija,Vrbanovec,Petrijanec,Martijanec,Gotalovo,
Kerestinec,Gračani,Vidovec (zagrebački),Pirovac te gasilci iz slovenskih PGD-a Biš i Vitomarci i velik broj domačih vatrogasaca iz DVD-a Vidovec.

Sjednici su prisustvovali i predstavnici općine Vidovec načelnik Bruno Hranić i donačelnica Dubravka Rog te počasni predsjednici, Antun Kruhek, iz općinske vatrogasne zajednice, i Zvonko Biškup, iz Županijske zajednice, a tu je bio i Predrag Mašić ravnatelj OŠ Vidovec. 
 
radno voditeljstvo-Božidar Plečko,Buhin Zdenko,Ana Kovačić,Stjepan Papecnovoprimljeni članovi :Patricija Jambres,Ivana Simon,Tamara Štefanec,Nikola Težak i Patrik Ozmec

dobitnici diploma i priznanja
-
U završnom svečanom dijelu sjednice predsjednik Božidar Plečko uručio je četrnaestorici članova vatrogasna priznanja, spomenice koje su za desetogodišnje članstvo primili Ivana Flegar, Emina Ljubek, Lidija Majcan, Maja Težak i Marijan Canjuga, a za tri desetljeća provedenih u DVD-u spomenicu  je dobio Stanko Melnjak. Spomenicu Vatrogasne zajednice Varaždinske županije za 40 godinu primili su Josip Canjuga iz Budislavca, Branko Gazdek, Josip Kolačko, Stjepan Košić, Ivan Kovačić, Antun Novak i Zlatko Zagorec, a priznanje Hrvatske vatrogasne zajednice za šezdeset godina provedenih u DVD-u primio je Ivan Jambres, najstariji sudionik skupštine.


Diplomu vatrogasca I klase primile su Anita Plečko i Mateja Kovačić, a osposobljavanje za rukovođenje intervencijama uručene su Zoranu Canjugi i Robertu Kovačiću koji su uz Ivicu Koščaka završili i osposobljavanje za rad s aparatima za zaštitu dišnih putova. Uvjerenja o osposobljenosti za voditelje vatrogasne mladeži primili su Zdenko Buhin, Krešo Simon i Domagoj Šantek.

vrhunska ekipa pripremila je delicije za naše uzvanike:Andreja B,Gordana K,Lucija S,Anita P,Blaženka P,Krešo S,Ružica M,Nadica P,Karmen P.
Velika hvala i mlađim članovima DVD-a Vidovec koji su pomogli u diobi hrane i pića.

druženje je nastavljeno do ranih jutarnjih sati

124. sjednica Skupštine DVD-a Vidovec
Datum objave: 25. siječnja 2014.
 
Stranica 20 od 39 Prva   Prethodna   16  17  18  19  [20]  21  22  23  24  25  Sljedeća   Zadnja