slideshow slideshow slideshow
124. IZVJEŠTAJNA SJEDNICA SKUPŠTINE DVD-a VIDOVEC
Datum objave: 12. veljače 2014.
 
Dana 25.siječnja u 18:00h održana je 124. redovna izvještajna sjednica Skupštine DVD-a Vidovec.Sjednici su nazočili vatrogasci iz DVD-a :
Tužno,Nedeljanec-Prekno,Gačice,Maruševec,Vinica,Lepoglava,Beretinec,Sveti Ilija,Vrbanovec,Petrijanec,Martijanec,Gotalovo,
Kerestinec,Gračani,Vidovec (zagrebački),Pirovac te gasilci iz slovenskih PGD-a Biš i Vitomarci i velik broj domačih vatrogasaca iz DVD-a Vidovec.

Sjednici su prisustvovali i predstavnici općine Vidovec načelnik Bruno Hranić i donačelnica Dubravka Rog te počasni predsjednici, Antun Kruhek, iz općinske vatrogasne zajednice, i Zvonko Biškup, iz Županijske zajednice, a tu je bio i Predrag Mašić ravnatelj OŠ Vidovec. 
 
radno voditeljstvo-Božidar Plečko,Buhin Zdenko,Ana Kovačić,Stjepan Papecnovoprimljeni članovi :Patricija Jambres,Ivana Simon,Tamara Štefanec,Nikola Težak i Patrik Ozmec

dobitnici diploma i priznanja
-
U završnom svečanom dijelu sjednice predsjednik Božidar Plečko uručio je četrnaestorici članova vatrogasna priznanja, spomenice koje su za desetogodišnje članstvo primili Ivana Flegar, Emina Ljubek, Lidija Majcan, Maja Težak i Marijan Canjuga, a za tri desetljeća provedenih u DVD-u spomenicu  je dobio Stanko Melnjak. Spomenicu Vatrogasne zajednice Varaždinske županije za 40 godinu primili su Josip Canjuga iz Budislavca, Branko Gazdek, Josip Kolačko, Stjepan Košić, Ivan Kovačić, Antun Novak i Zlatko Zagorec, a priznanje Hrvatske vatrogasne zajednice za šezdeset godina provedenih u DVD-u primio je Ivan Jambres, najstariji sudionik skupštine.


Diplomu vatrogasca I klase primile su Anita Plečko i Mateja Kovačić, a osposobljavanje za rukovođenje intervencijama uručene su Zoranu Canjugi i Robertu Kovačiću koji su uz Ivicu Koščaka završili i osposobljavanje za rad s aparatima za zaštitu dišnih putova. Uvjerenja o osposobljenosti za voditelje vatrogasne mladeži primili su Zdenko Buhin, Krešo Simon i Domagoj Šantek.

vrhunska ekipa pripremila je delicije za naše uzvanike:Andreja B,Gordana K,Lucija S,Anita P,Blaženka P,Krešo S,Ružica M,Nadica P,Karmen P.
Velika hvala i mlađim članovima DVD-a Vidovec koji su pomogli u diobi hrane i pića.

druženje je nastavljeno do ranih jutarnjih sati

124. sjednica Skupštine DVD-a Vidovec
Datum objave: 25. siječnja 2014.
 
IGRE ZA DJECU I MLADEŽ
Datum objave: 18.siječnja 2014.
 
U prostorijama DVD-a Vidovec održano je druženje djece(6-12) i mladeži(12-16) sa svrhom educiranja. Djeca i mladež su kroz mini test odgovarala na pitanja o vatrogasnoj opremi, vozilima te vodečim ljudima u našem DVD-u kako bi što bolje znala prezentirati svoje društvo.Nakon pismenog dijela pristupilo se igrama gdje su djeca pokazivala razne spretnosti sa vatrogasnom opremom i spravama.Kroz smijeh i igru došli smo i do objave rezultata a svi natjecatelji su bili nagrađeni.Djeca i mladež bili su oduševljeni ovim druženjem i sretni što se i kroz zimske dane ne zaboravlja na njih.Hvala našem predsjedniku g. Božidaru Plečko koji je osmislio ovo edukacijsko druženje za naše najmlađe članove.


PRIPREME ZA 124. SKUPŠTINU DVD-a VIDOVEC
Datum objave: 17. siječnja 2014.
 
Članice DVD-a Vidovec obavile su pripremu i sređivanje kuhinje u našem vatrogasnom domu za održavanje 124.sjednice Skupštine DVD-a Vidovec koja če se održati 25. siječnja 2014.Osim kuhinje sređuju se i sve ostale prostorije kako bi sve bilo spremno za doček dragih nam gostiju.marljive članice DVD-a Vidovec Ana K.,Andreja B.,Lucija S.,Blaženka P.,Mateja K.,Nikolina S.
124. REDOVNA GODIŠNJA SKUPŠTINA
Datum objave: 13.siječnja 2014.
 
U tijeku su pripreme za 124. redovnu izvještajnu godišnju skupštinu DVD-a Vidovec koja če se održati 25. siječnja 2014. godine.I ove godine  na našu sjednicu skupštine dolazi 21. dobrovoljno vatrogasno društvo, mnogi visoki uzvanici iz županije i općine,predstavnici udruga iz naše općine,lovačka društva iz Gole i Šaulovca te PGD-i iz Slovenije. Dobrodošli !!!!
Stranica 20 od 38 Prva   Prethodna   16  17  18  19  [20]  21  22  23  24  25  Sljedeća   Zadnja