slideshow slideshow slideshow
POŽAR SLAME I SIJENA
Datum objave: 28. lipnja 2020.
 
Na dojavu o požaru u naselju Zamlača u 22:55 na intervenciju izlazi 6 vatrogasaca gdje zatiću požar sijena u balama.Područje od cca 20x20 m trebalo je pogasiti te ispremetati sve bale kako bi se izbjeglo novo zapaljenje.Operativni vatrogasci Kovačić I.,Buhin Z.,Melnjak D.,Buhin P.,Kovačić M. te Pahić D. odradili su intervenciju profesionalno i brzo.
POSLJEDNJI POZDRAV
Datum objave: 22.lipnja 2020.
 
Na posljednji počinak ispratili smo našeg člana Ivana Jambresa.Rođen 1940.g. ubrzo je postao vatrogasac,1956. te bio dugogodišnji poznati član našeg društva.Rado čemo se sjećati vatrogasnih,ribičkih i lovačkih priča našeg "strica Ibre" nek Ti je laka ova Hrvatska gruda !


TEHNIČKA INTERVENCIJA-UKLANJANJE STABLA S PROMETNICE
Datum objave: 25. svibnja 2020.
 
Dana 25.svibnja dobili smo dojavu o dijelu srušenog stabla na prometnici u Vidovcu, na intervenciju izlazi četvorica vatrogasaca te čisti kolnik i pješačku stazu.Uz suradnju policije promet se normalno odvijao i intervencija je brzo završena.

POŽAR ŠUMARKA I GRANJA
Datum objave: 24.travnja 2020.
 
Na dojavu o požaru šumarka u 20:24 u blizini osnovne škole Vidovec na intervenciju izlazi 7 članova operativne postrojbe.Na licu mjesta zatičemo razbuktali požar koji je zahvatio dva ogromna stabla a prijetio je i stambenom objektu udaljenom dvadeset metara od žarišta.Brzom intervencijom otklonjena je svaka opasnost od ponovnog zapaljenja te obaviještena JVP Varaždin o završetku iste.
POŽAR DIMNJAKA
Datum objave: 28.ožujka 2020.
 
Operativna ekipa DVD-a Vidovec u protekla tri dana suočila se sa dva požara dimnjaka, u naselju Vidovec te u Krkancu.Kako se sezona loženja na drva produžila ljudi zaboravljaju na provjeru i čišćenje dimnjaka na koje ih uvijek podsječamo.Naši članovi uspješno su ugasili oba požara te pozvali vlasnike na saniranje istih.Istovremeno dok članovi dežuraju općinom pojavljuju se i protupožarne intervencije na koje smo spremni ali trenutno je situacija pogoršana Korona virusom pa se svakoj intervenciji pristupa na potpuno drukčiji način a u skladu sa uputama lokalne civilne zaštite te državnog stožera.Stranica 2 od 52 Prva   Prethodna   1  [2]  3  4  5  6  7  8  9  10  Sljedeća   Zadnja