slideshow slideshow slideshow
OSVOJENO 1. MJESTO !!!
Datum objave: 2.srpnja 2014.
 
 Dana 29. lipnja muška natjecateljska A ekipa osvojila je 1. mjesto na natjecanju u Vrbanovcu s postignutim vremenom od 33 sec. bez greške.Dokaz je to kako se vježbanje itekako isplati a uigravanje ekipe uvijek donosi rezultate.Čestitke dečkima !!!!!!


RADOVI NA SPREMIŠTU
Datum objave: 26.lipnja 2014.
 
Započela je izrada spremišta za natjecateljsku opremu koje če biti postavljeno pored vježbališta VZO Vidovec kraj nogometnog igrališta.Radovi se obavljaju u dvorištu vatrogasnog doma Vidovec a cijelo spremište bit će dopremljeno i završeno na samom terenu vježbališta.Konstrukcijske radove obavljaju Stjepan Papec, Ivica Papec te Josip papec.

kod utovara pomogla muška A ekipa a prijevoz osigurao Krešo Simon

spremište postavljeno na lokaciju
NATJECANJE HALIĆ 2014.
Datum objave: 21.lipnja 2014.
 
Muška A ekipa DVD-a Vidovec sudjelovala je na natjecanju na vatrogasnom poligonu TRC-a "Gora" na Varaždinbregu-Haliću te osvojila drugo mjesto.Dečki su postigli isti rezultat kao i ekipa Kneginca Gornjeg (35,6) pa je o pobjedniku odlučilo bolje vrijeme u drugoj vježbi.Obzirom da je naša ekipa vježbala prva malo smo razočarani sudačkim usklađivanjem vremena točno u stotinku no zadovoljni smo postignutim rezultatom i uvježbanošću naše A ekipe.U potezanju užeta također je osvojeno drugo mjesto. ČESTITKE DEČKIMA !!!!!

35. NATJECANJE MIRKO KOLARIĆ VARAŽDIN
Datum objave: 14.lipnja 2014.
 
Muška natjecateljska A ekipa DVD-a Vidovec nastupila je na 35. Memorijalu Mirko Kolarić u Varaždinu.Postignut je dobar rezultat usprkos činjenici da je u ovom sastavu to bilo prvo natjecanje našim dečkima u tako jakoj konkurenciji sa područja cijele države.Na natjecanju se izvodila   jedna vježba i štafetna utrka na 400 metara bez prepreka (8 x 50 m).


HODOČAŠĆE U MARIJA BISTRICU
Datum objave: 01. lipnja 2014.
 
Članovi VZO Vidovec i ove su godine hodočastili u Marija Bistricu gdje se skupio velik broj vatrogasaca iz cijele Lijepe naše.Iako je puno vatrogasaca iz svih županija pomagalo unesrećenima od poplava državni vatrogasni vrh je ipak odlučio da se hodočašće održi te se i u molitvama sjeti svih ljudi kojima je voda nanijela velike štete.Iz našeg VZO-a skupilo se vatrogasaca za pun autobus.Stranica 19 od 40 Prva   Prethodna   15  16  17  18  [19]  20  21  22  23  24  Sljedeća   Zadnja