slideshow slideshow slideshow
SRETAN VAM USKRS
Datum objave: 05. travnja 2015.
 
PREZENTACIJA NAVALNOG VOZILA
Datum objave: 02. travnja 2015.
 
Operativni vatrogasci DVD-a Vidovec upoznati su s kompletnom opremom  navalnog vozila uz stručno prezentiranje predsjednika Božidara Plečko.Prošle godine kupljeno je putem javne nabave novije navalno vozilo te opremljeno potrebitom opremom, operativci su isprobali izolacione aparate,agregat za struju,razne vrste mlaznica te opremu za gašenje pjenom.Uz pomoć novijeg navalnog vozila i nove opreme bit če još spremniji za pomoč našim mještanima u bilo kojoj vrsti nevolje.POŽAR OTVORENOG PROSTORA
Datum objave: 12. ožujka 2015.
 
Na dojavu mještana o širenju požara na otvorenom prostoru na intervenciju izlaze operativni članovi DVD-a Vidovec Kovačić I., Kovačić M. i Papec J.. Požar se proširio oko kanala između naselja Cargovec i Papinec te zaprijetio prelaskom na drugu stranu kanala gdje su u blizini gospodarski i stambeni objekti.Brzom intervencijom naših članova požar je brzo ugašen te je otklonjena svaka opasnost od ponovnog zapaljenja. Očito je da je požar van nadzora izazvao netko od mještana koji se tradicionalno tako rješavaju suhih trava i korova.Svake godine putem raznih glasila mole se mještani da ne ostavljaju takve požare bez nadzora ili pozovu operativce iz DVD-a koji bi savjetima i svojom pomoći pomogli mještanima kako bi bez požarne opasnosti obavili takove poslove ali do sada nitko nije pokazao zanimanje a požari otvorenih prostora stvaraju probleme svake godine našim vatrogascima.


RADOVI NA VRATIMA SKLADIŠTA
Datum objave: 07.ožujka 2015.
 
Dana 05. ožujka 2015. obavljeni su radovi na promjeni položaja vrata na skladišnom prostoru uz vatrogasni dom, naime vrata su zaklanjala prozor na susjednoj zgradi pa je moralo doći do promjene položaja vrata te oslobađanje pogleda susjednom lokalu.Radove su obavili Krešo Simon,Davor Jambres i Josip Papec.PROSLAVA 125.OBLJETNICE DVD VIDOVEC (slike)
Datum objave: 02. ožujka 2015.
 
Stranica 18 od 43 Prva   Prethodna   14  15  16  17  [18]  19  20  21  22  23  Sljedeća   Zadnja