slideshow slideshow slideshow
ZAVRŠENO SPREMIŠTE VZO VIDOVEC
Datum objave: 23. srpnja 2014.
 
Postavljanjem poda završeni su radovi spremišta na vježbalištu natjecateljskih ekipa VZO Vidovec.Voditelji ekipa dobili su ključ spremišta te mogu na licu mjesta koristiti opremu i nakon vježbe je spremiti da bude pripravna za vježbe drugih ekipa.Zahvaljujemo svima koji su svojim radom pomogli da spremište bude dano na korištenje našim natjecateljskim ekipama a naročito općini Vidovec koja je najviše pomogla u ovom projektu.MEĐUOPĆINSKO I OPĆINSKO NATJECANJE
Datum objave: 19. srpnja 2014.
 
Povodom Dana općine Vatrogasna zajednica općine Sveti Ilija je bila domaćin trećem međuopćinskom natjecanju vatrogasaca općine Vidovec, Beretinec i Sveti Ilija. Nastupilo je 25 ekipa u četiri kategorije.Istovremeno je odrađeno i općinsko natjecanje navedenih društava pa su naše natjecateljske ekipe postigle sljedeće rezultate: djeca 6-12 drugo mjesto, mladež 12-16 četvrto mjesto, ženska A ekipa prvo mjesto, muška A ekipa prvo mjesto, muška B ekipa treće mjesto.  ČESTITAMO na odličnim rezultatima !!!!

OSVOJENO DRUGO MJESTO
Datum objave: 12. srpnja 2014.
 
Ženska natjecateljska A ekipa osvojila je drugo mjesto na jakom takmičenju u Kučanu Gornjem.U jakoj konkurenciji naše cure su pokazale kako se trud na vježbama isplati što dokazuje činjenica da su u samom vrhu ekipa s ovog područja.JAVNA VJEŽBA NEDELJANEC 2014.
Datum objave: 11.srpnja 2014.
 
Na objektu područne škole u Nedeljancu održana je javna vježba na kojoj su sudjelovala dobrovoljna vatrogasna društva Tužno,Nedeljanec-Prekno,Gojanec te Vidovec.Na vježbi je prezentirano zajedničko djelovanje vatrogasnih društava iz naše općine uz pomoć DVD-a Gojanec.Operativni vatrogasci iz DVD-a Vidovec prikazali su ulazak u zapaljenu zgradu sa izo aparatima te djelovanje unutar prostorija zahvačenim požarom.Vježbi su prisustvovali: zapovjednik vatrogasne zajednice Varaždinske županije g. Stjepan Kovaček, donačelnica Općine Vidovec Dubravka Rog, predsjednik vatrogasne zajednice Općine Vidovec g. Božidar Plečko te ravnatelj osnovne škole Vidovec g. Predrag Mašić.Vježba je ocijenjena vrlo dobrom.1.MJESTO ŽENSKE A EKIPE !!!!!
Datum objave: 5.srpnja 2014.
 
Na natjecanju u Šemovcu 05.07. ´14. ženska A ekipa DVD-a Vidovec osvojila je 1. mjesto ,pehar te prijelazni pehar. U odlično odrađenoj vježbi bez greške pokazale su naše cure kako se i dalje nastavlja s vrhunskim rezultatima. ČESTITKE CURAMA !!!!!!Stranica 18 od 40 Prva   Prethodna   14  15  16  17  [18]  19  20  21  22  23  Sljedeća   Zadnja