slideshow slideshow slideshow
PRVO MJESTO MUŠKE A EKIPE
Datum objave: 06. srpnja 2015.
 
Na natjecanju u Lepoglavi muška A ekipa DVD-a Vidovec osvojila je prvo mjesto !!!!  U najjačoj kategoriji na 2. memorijalnom vatrogasnom kupu „Kos – Ledinščak“ sudjelovalo je ukupno 6 ekipa, a koju su prije svega predvodili prošlogodišnji osvajači prijelaznog pehara, ekipa DVD-a Novog Marofa. Ove godine prvo mjesto i prijelazni pehar otišao je u ruke ekipe DVD-a Vidovec koji su sa odličnom vježbom ostali nedodirljivi za ostale ekipe.Čestitke dečkima ( i Maji) na odličnom rezultatu !!!!


70. OBLJETNICA DVD GRAČANI
Datum objave: 14.lipnja 2015.
 
Nekolicina članova DVD-a Vidovec sudjelovala je na 70. obljetnici postojanja DVD-a Gračani.U sklopu programa održana je pokazna vježba više DVD-a sa vozilima i opremom za gašenje i spašavanje na objektu.Suradnja i prijateljstvo sa DVD Gračani traje dugi niz godina.JAVNA VJEŽBA POVODOM DANA OPĆINE
Datum objave: 13. lipnja 2015.
 
Povodom dana Općine Vidovec održana je javna vatrogasna vježba na kojoj su sudjelovala vatrogasna društva iz VZO Vidovec (DVD Vidovec,DVD Nedeljanec-Prekno i DVD Tužno.Vježba je obuhvačala koordinirano gašenje objekta Osnovne škole Vidovec.Vježbi su nazočili načelnik Općine Vidovec Bruno Hranić,donačelnica Dubravka Rog,ravnatelj Osnovne škole Vidovec Predrag Mašić kao i drugi gosti.


TREČE MJESTO ŽENSKE A EKIPE
Datum objave: 13. lipnja 2015.
 
Dana 06. lipnja na natjecanju u Šemovcu ženska A ekipa DVD-a Vidovec osvojila je treče mjesto.Odličan je to početak natjecateljske sezone.Iako u izmijenjenom sastavu cure su pokazale da se mogu nositi i s najjačim ekipama.

HODOČAŠĆE U MARIJU BISTRICU
Datum objave: 02.lipnja 2015.
 
Dana 31.svibnja 64 člana VZO Vidovec uputilo se na hodočašće u svetište Majke Božje Bistričke.U povorci u kojoj je sudjelovao velik broj vatrogasnih društava iz svih županija  hrvatske sa svojim zastavama  i uz pratnju limene glazbe krenulo se na misno slavlje, Svetu misu predvodio je rektor Svetišta Majke Božje Bistričke Zlatko Koren koji je pozdravio više od 2000 vatrogasaca. Nakon Svete mise u povorci se krenulo na Križni put.Tradicionalno članovi VZO Vidovec hodočaste u svetište a nakon Svete mise i Križnog puta te slobodnog vremena za druženje i razgledavanje odlaze na zajednički ručak.Stranica 16 od 43 Prva   Prethodna   12  13  14  15  [16]  17  18  19  20  21  Sljedeća   Zadnja