slideshow slideshow slideshow
POČELE ZIMSKE PRIPREME NATJECATELJSKIH EKIPA DVD VIDOVEC
Datum objave: 01. prosinca 2015.
 
Započele su zimske pripreme natjecateljskih ekipa DVD- a Vidovec, muška A i ženska A ekipa vježba u prostoru vatrogasnog doma a u svrhu što boljeg rezultata na državnom takmičenju sljedeće godine u Puli.Naše ekipe izborile su sudjelovanje osvojivši drugo (žene A) i treće (muški A) mjesto na županijskom natjecanju u Varaždinu.Povijesni uspjeh popratila je i Općina Vidovec i načelnik Bruno Hranić koji je i osobno primio ekipe te im obećao pomoć u sufinanciranju troškova.


AKTIVNOSTI DVD VIDOVEC
Datum objave: 30.listopada 2015.
 
Dana 16. srpnja 2015. održan je inspekcijski nadzor DVD-a Vidovec od strane višeg vatrogasnog inspektora Marina Mazora gdje je utvrđeno da DVD Vidovec sve svoje aktivnosti provodi po Zakonu o vatrogastvu te je opremljen potrebnom opremom za djelovanje na području Općine Vidovec.


U mjesecu kolovozu ženska A ekipa te muška A ekipa DVD-a Vidovec postižu povijesni rezultat te se plasiraju na državno natjecanje u Puli 2016. godine
Održavaju se redovni sastanci te provjere spremnosti ljudstva i opreme za intervencije.
Dana 16.listopada u 9:21 operativni vatrogasci primaju poruku iz VOC-a Varaždin "požar kotlovnice osnovna škola tužno"..odmah se uzbunjivanjem,  u rekordnom vremenu s navalnim vozilom na mjesto dojave šalju trojica članova (Kovačić R.,Kovačić F., Kovačić M.) a kombi vozilom u pratnji na intervenciju kreče i Canjuga Z.
Dolaskom na mjesto dojave utvrđeno je da se radi o uzbunjivanju i provjeri potrebnog vremena za dolazak na intervenciju od strane županijskog zapovjednika g. Stjepana Kovačeka. Pregledom je utvrđeno propisno odijevanje vatrogasaca te odlićno vrijeme potrebno za dolazak na udaljenije mjesto u općini Vidovec.
Prvi puta nakon niza godina DVD Vidovec (u suradnji s DVD Nedeljanec-Prekno te DVD Gojanec) neće dežurati na groblju u Vidovcu povodom dana Svih Svetih kada se paljenjem svijeća i lampiona pojavljuje opasnost od požara, naime novi koncesionar je odredio DA NEMA POTREBE za dežuranjem vatrogasaca što je eto prekinulo dugogodišnju tradiciju.
POVIJESNI USPJEH NATJECATELJSKIH EKIPA !!!!!!
Datum objave: 01. rujna 2015.
 
U Varaždinu je 30. kolovoza 2015. godine održano dosad rekordno 6. Natjecanje vatrogasaca i 11. Natjecanje vatrogasne mladeži Varaždinske županije.Na natjecanje su se kvalificirale i naše natjecateljske ekipe i to: žene A,muški A,muški B te djeca (6-12).
Pored 106 odjeljenja podmladka i mladeži nastupilo je i 83 seniorska odjeljenja, uz sudačko i tehničko osoblje ukupan zbroj sudionika je bio oko 2300 .....jedno od najmasovnijih natjecanja koje je odlično organizirano i vrhunski sprovedeno.
Od 14 ženskih A ekipa naše natjecateljke su osvojile 2. DRUGO mjesto !!!
Od 40 muških A ekipa naši natjecatelji su osvojili 3. TREČE mjesto !!!!
Od 56 ekipa podmlatka naša djeca osvojila su PETO mjesto !!!!
Od 23 muške B ekipe osvojeno je 18. mjesto, treba napomenuti da je prilikom izvođenja štafete sa preprekama jedan od naših natjecatelja pao ali je hrabro nastavio  i završio utrku.
Obzirom na veliku konkurenciju ovo je uistinu jedan od največih uspjeha natjecateljskih ekipa DVD-a Vidovec!!!
Posebno veselje donosi činjenica da se 3(tri) prvoplasirane ekipe kvalificiraju na državno natjecanje stoga prvi put u povijesti društva imamo DVIJE ekipe plasirane na državno natjecanje u Puli 2016. godine !!!
Velike čestitke svim natjecateljima i mentorima a na državnom samo hrabro i vidimo se 2017. na olimpijadi u austrijskom Villachu.

VATROGASNO NATJECANJE I JAVNA VJEŽBA TUŽNO 2015.
Datum objave: 23. kolovoza 2015.
 
Na natjecanju IV. Kup Tužno između 30 ekipa  sudjelovale su i takmičarske ekipe DVD- a Vidovec te postigle odlične rezultate i to : ženska A ekipa 2. mjesto
         muška A ekipa 1. mjesto
         djeca (6-12)     4. mjesto
U nedjelju je u naselju Tužno održana i javna vježba  na kojoj su sudjelovali operativni članovi DVD-a Vidovec. Iz VOC-a je dojavljeno o požaru kotlovnice ugostiteljskog objekta u Tužnom te su zajedničkim snagama vatrogasci prikazali udruženu vježbu gašenja i spašavanja.
takmičenje Tužno 2015.

članovi DVD-a Vidovec prisustvovali su obljetnici DVD-a Gaćice
AKTIVNOSTI DVD-a VIDOVEC KROZ SRPANJ I KOLOVOZ
Datum objave: 13. kolovoza 2015.
 
Aktivnosti DVD-a Vidovec kroz mjesec srpanj i kolovoz svedene su na nekoliko područja:

 1.redovita kontrola vozila ,sprava i opreme
 2.nastupi natjecateljskih ekipa na takmičenjima
 3.kontrola od strane nadležnih o spremnosti i zakonskom djelovanju
 4.održavanje vatrogasnog doma i vježbališta

 Kako je DVD Vidovec u posjedu dva navalna vozila te kombija za prijevoz ljudstva povečala se potreba za održavanjem voznog parka u koje su uključeni vozači, spremištar, natjecateljske ekipe te operativci.Nakon svake intervencije ili natjecanja provjeri se oprema te vozila koja su 0-24 sata spremna za djelovanje.Koliko DVD Vidovec brine o svojoj opremi kao i zakonskoj papirologiji (osiguranje operativaca,liječnički pregledi,osobna zaštitna oprema itd.) govori nam podatak o inspekcijskom nadzoru od strane nadležnih tijela iz Županije varaždinske gdje nije pronađena ni jedna greška a poslovanje DVD-a je ocijenjeno najvišom ocjenom.Natjecateljske ekipe muški A i žene A postižu zavidne rezultate i ove godine na raznim natjecanjima pa smo več peharima napunili i novokupljenu policu.Vatrogasni dom i dalje služi za druženja djece, mladeži i odraslih u slobodno vrijeme a u bilo koje doba mogu ga posjetiti i mještani i pregledati kojom opremom raspolažemo na dobrobit cijele nam Općine Vidovec.U navedenom razdoblju imali smo i nekoliko intervencija od kojih je značajno spomenuti gašenje zapaljenog vozila u Vidovcu.


Stranica 15 od 43 Prva   Prethodna   11  12  13  14  [15]  16  17  18  19  20  Sljedeća   Zadnja