slideshow slideshow slideshow
TEHNIČKA INTERVENCIJA
Datum objave: 22. siječnja 2015.
 
Na dojavu o teškoj prometnoj nesreći u Vidovcu izlaze članovi DVD-a Vidovec te osiguravaju područje nesreće kako bi policija napravila uviđaj.Mokar i sklizav kolnik bio je potencijalna opasnost za vozače koji su se približavali mjestu nesreće pa je od velike važnosti bilo bljeskalicama i zaustavljanjem vozila osigurati normalan promet te preusmjeravati  vozila na sporednu cestu kako bi mjesto nesreće bilo u potpunosti čisto za djelovanje policijskih službenika.Zajedničkim postupanjem vatrogasci i policajci su profesionalno odradili svoj posao.Nakon završenog uviđaja vatrogasci su u potpunosti očistili kolnik te je promet pušten u normalan tok.Na intervenciji su sudjelovali Kovačić F.,Kovačić I.,Kovačić M. te Papec J.


BLAGOSLOVLJEN BOŽIĆ
Datum objave: 24. prosinca 2014.
 
NAVALNO VATROGASNO VOZILO
Datum objave: 2. prosinca 2014.
 
Nakon 23 godine DVD Vidovec kupio je putem javne nabave rabljeno vatrogasno navalno vozilo marke Mercedes.Iako nas uz našeg Magirusa vežu lijepe uspomene i odrađenih  stotine intervencija zbog njegovih 57 godina !!!!!! bilo je nužno prići nabavci drugog vozila.DVD Vidovec kao centralno društvo mora biti opremljeno prema važečim standardima o takvoj vrsti postrojbe a u skladu sa zakonom o vatrogastvu RH.Iako se godinama pokušalo doči do novijeg vozila bez uspjeha, evo dočekali smo i taj trenutak koji če velikim slovima biti upisan u djelovanje DVD-a Vidovec.Veliko hvala Općini Vidovec,načelniku g. Brunu Hranić,predsjedniku g. Božidaru Plećko,zapovjedniku g. Zdenku Buhin,tajniku g. Stjepanu Papec,svim dragim sponzorima,našim mještanima a najviše članovima našeg društva koji su vjerovali u naš rad i trud i shvatili brigu za djecu i mladež, budućnost našeg nam dragog društva.Ovim vozilom bit ćemo još spremniji pomoći našim žiteljima općine u bilo kakvoj nedaći.

POKAZNA VJEŽBA
Datum objave: 31.listopada 2014.
 
U Osnovnoj  školi Vidovec održana je pokazna vježba udruženog djelovanja DVD-a Vidovec,DVD-a Nedeljanec-Prekno te DVD-a Tužno kojom prilikom je i prikazano spašavanje ozlijeđene učenice iz školskih prostorija za vrijeme požarne opasnosti.Učenici su s velikom pažnjom pratili tijek vježbe koju je na kraju Martina Bistrović predstavnica Opčine Vidovec ocijenila veoma uspješnom.

NOVI JAVNI NATJEČAJ
Datum objave: 27. listopada 2014.
 
Obzirom da je istekao rok javnog natječaja za kupnju rabljenog vatrogasnog navalnog vozila DVD Vidovec je objavio novi natječaj na https://eojn.nn.hr/Oglasnik/. Pod stavkom Objave javne nabave datuma 27.10.2014. dolazi se do naslova Poziv na nadmetanje te se pod točkom 3 nalaze dokumenti za ponuđače.

ostatak podataka i karakteristika potražite na https://eojn.nn.hr/Oglasnik/

Stranica 14 od 38 Prva   Prethodna   10  11  12  13  [14]  15  16  17  18  19  Sljedeća   Zadnja