slideshow slideshow slideshow
AKTIVNOSTI DVD-a VIDOVEC KROZ SRPANJ I KOLOVOZ
Datum objave: 13. kolovoza 2015.
 
Aktivnosti DVD-a Vidovec kroz mjesec srpanj i kolovoz svedene su na nekoliko područja:

 1.redovita kontrola vozila ,sprava i opreme
 2.nastupi natjecateljskih ekipa na takmičenjima
 3.kontrola od strane nadležnih o spremnosti i zakonskom djelovanju
 4.održavanje vatrogasnog doma i vježbališta

 Kako je DVD Vidovec u posjedu dva navalna vozila te kombija za prijevoz ljudstva povečala se potreba za održavanjem voznog parka u koje su uključeni vozači, spremištar, natjecateljske ekipe te operativci.Nakon svake intervencije ili natjecanja provjeri se oprema te vozila koja su 0-24 sata spremna za djelovanje.Koliko DVD Vidovec brine o svojoj opremi kao i zakonskoj papirologiji (osiguranje operativaca,liječnički pregledi,osobna zaštitna oprema itd.) govori nam podatak o inspekcijskom nadzoru od strane nadležnih tijela iz Županije varaždinske gdje nije pronađena ni jedna greška a poslovanje DVD-a je ocijenjeno najvišom ocjenom.Natjecateljske ekipe muški A i žene A postižu zavidne rezultate i ove godine na raznim natjecanjima pa smo več peharima napunili i novokupljenu policu.Vatrogasni dom i dalje služi za druženja djece, mladeži i odraslih u slobodno vrijeme a u bilo koje doba mogu ga posjetiti i mještani i pregledati kojom opremom raspolažemo na dobrobit cijele nam Općine Vidovec.U navedenom razdoblju imali smo i nekoliko intervencija od kojih je značajno spomenuti gašenje zapaljenog vozila u Vidovcu.


PRVO MJESTO MUŠKE A EKIPE
Datum objave: 06. srpnja 2015.
 
Na natjecanju u Lepoglavi muška A ekipa DVD-a Vidovec osvojila je prvo mjesto !!!!  U najjačoj kategoriji na 2. memorijalnom vatrogasnom kupu „Kos – Ledinščak“ sudjelovalo je ukupno 6 ekipa, a koju su prije svega predvodili prošlogodišnji osvajači prijelaznog pehara, ekipa DVD-a Novog Marofa. Ove godine prvo mjesto i prijelazni pehar otišao je u ruke ekipe DVD-a Vidovec koji su sa odličnom vježbom ostali nedodirljivi za ostale ekipe.Čestitke dečkima ( i Maji) na odličnom rezultatu !!!!


70. OBLJETNICA DVD GRAČANI
Datum objave: 14.lipnja 2015.
 
Nekolicina članova DVD-a Vidovec sudjelovala je na 70. obljetnici postojanja DVD-a Gračani.U sklopu programa održana je pokazna vježba više DVD-a sa vozilima i opremom za gašenje i spašavanje na objektu.Suradnja i prijateljstvo sa DVD Gračani traje dugi niz godina.JAVNA VJEŽBA POVODOM DANA OPĆINE
Datum objave: 13. lipnja 2015.
 
Povodom dana Općine Vidovec održana je javna vatrogasna vježba na kojoj su sudjelovala vatrogasna društva iz VZO Vidovec (DVD Vidovec,DVD Nedeljanec-Prekno i DVD Tužno.Vježba je obuhvačala koordinirano gašenje objekta Osnovne škole Vidovec.Vježbi su nazočili načelnik Općine Vidovec Bruno Hranić,donačelnica Dubravka Rog,ravnatelj Osnovne škole Vidovec Predrag Mašić kao i drugi gosti.


TREČE MJESTO ŽENSKE A EKIPE
Datum objave: 13. lipnja 2015.
 
Dana 06. lipnja na natjecanju u Šemovcu ženska A ekipa DVD-a Vidovec osvojila je treče mjesto.Odličan je to početak natjecateljske sezone.Iako u izmijenjenom sastavu cure su pokazale da se mogu nositi i s najjačim ekipama.

Stranica 13 od 40 Prva   Prethodna   9  10  11  12  [13]  14  15  16  17  18  Sljedeća   Zadnja