slideshow slideshow slideshow
1. MEMORIJAL BOŽIDAR PLEČKO
Datum objave: 03. srpnja 2016.
 

JAVNA VJEŽBA I DVIJE INTERVENCIJE
Datum objave: 03. srpnja 2016.
 
Dana 02.srpnja 2016. održana je javna vježba u organizaciji DVD-a Nedeljanec-Prekno na prostoru trgovine Desyre u Nedeljancu.Vježbu su odradili vatrogasci iz DVD-a Vidovec,DVD-a Nedeljanec-Prekno,DVD-a Tužno te DVD-a Gojanec.Upriličeno je i spašavanje ozlijeđene maloljetne osobe iz zatvorenog prostora pa je sudjelovala i hitna medicinska pomoć.Na dojavu iz vatrogasnog centra u 17:00 na javnu vježbu izlaze Kovačić I.,Košćak I.,Kovačić M.,Vajdić S. i Papec J.. Za vrijeme gašenja vatrene makete (koju smo uspješno pogasili) u 17:07 dolazi nam dojava o prometnoj nesreći u školskoj ulici u Vidovcu te istog trenutka jurimo na mjesto nesreće.Intervenirali smo na dvije prometne nesreće koje su se dogodile u razmaku od nekih 150 metara.Obzirom da su bili prisutni i vatrogasci iz javne vatrogasne postrojbe na težoj nesreći, osiguravali smo područje za nesmetan rad hitne medicinske pomoći dok je drugi dio ekipe odpojio akumulator na vozilu koje je sudjelovalo u drugoj prometnoj nesreći te pomogao djelatnicima MUPa na osiguranju područja prometne nesreće.

OSVOJENO PRVO MJESTO !!!!
Datum objave: 03. srpnja 2016.
 
Dana 02. srpnja 2016. održan je u Lepoglavi 3. Memorijal Kos-Ledinšćak na kojem je sudjelovala i muška natjecateljska A ekipa DVD-a Vidovec.Prošle godine naši su dečki osvojili prvo mjesto i prijelazni pehar pa su sudionici s posebnim žarom pokušali preoteti titulu prvaka našoj ekipi.S odlićnim vremenom (33sec) dečki su dokazali kako se isplati vježbati i osvojili drugu godinu zaredom PRVO mjesto !!! Uz pehar za prvo mjesto vraća se i prijelazni u našu vitrinu a dogodine možda i zauvjek ostane kod nas.Čestitke našoj ekipi i voditelju na velikoj prezentaciji DVD-a Vidovec kao i same natjecateljske ekipe. Ovakvi rezultati čine nas ponosnima i sve su veći apetiti  za državno natjecanje u Puli. BRAVO DEČKI !!!!!


OSVOJENO PRVO MJESTO !!!
Datum objave: 6. lipnja 2016.
 
Muška A ekipa osvojila je prvo mjesto na 16. Memorijalu Trtinjak-Čurila u organizaciji DVD-a Varaždinbreg.Dečki su osvojili pehar za prvo mjesto te prijelazni pehar koji će krasiti našu vitrinu do sljedeće godine kad će pokušati ponoviti ovako odlićan rezultat.Čestitke voditelju i cijeloj ekipi !!!!!


POSJET I PREZENTACIJA VATROGASNOG POZIVA I OPREME U DJEČJEM VRTIĆU
Datum objave: 19. lipnja 2016
 
Dana 13. lipnja 2016. ekipa DVD-a Vidovec u sastavu Ivica K.,Zdenko B.,Matija K.,Franjo K. i Petar B. posjetili su dječji vrtić Škrinjica u Vidovcu te prezentirali mališanima opremu iz navalnog vozila kao i uporabu navalnog vitla.Ushićena dječica su isprobavala vatrogasne kacige a posebno je zanimljivo bilo "špricanje" vodom.Uz pozorno praćenje što su im "stričeki" vatrogasci pokazivali u autu i objašnjavali mališani su ipak postavljali stotine pitanja.Neki su obećali da će kad porastu postati vatrogasci i tako nastaviti stoljetnu tradiciju vatrogastva u našem kraju.Nakon prezentacije vatrogasci su djecu počastili slatkišima.Zahvaljujemo dječjem vrtiću "Škrinjica" na odlićnoj suradnji s DVD Vidovec.
Stranica 12 od 43 Prva   Prethodna   8  9  10  11  [12]  13  14  15  16  17  Sljedeća   Zadnja