slideshow slideshow slideshow
JAVNA VJEŽBA POVODOM DANA OPĆINE
Datum objave: 13. lipnja 2015.
 
Povodom dana Općine Vidovec održana je javna vatrogasna vježba na kojoj su sudjelovala vatrogasna društva iz VZO Vidovec (DVD Vidovec,DVD Nedeljanec-Prekno i DVD Tužno.Vježba je obuhvačala koordinirano gašenje objekta Osnovne škole Vidovec.Vježbi su nazočili načelnik Općine Vidovec Bruno Hranić,donačelnica Dubravka Rog,ravnatelj Osnovne škole Vidovec Predrag Mašić kao i drugi gosti.


TREČE MJESTO ŽENSKE A EKIPE
Datum objave: 13. lipnja 2015.
 
Dana 06. lipnja na natjecanju u Šemovcu ženska A ekipa DVD-a Vidovec osvojila je treče mjesto.Odličan je to početak natjecateljske sezone.Iako u izmijenjenom sastavu cure su pokazale da se mogu nositi i s najjačim ekipama.

HODOČAŠĆE U MARIJU BISTRICU
Datum objave: 02.lipnja 2015.
 
Dana 31.svibnja 64 člana VZO Vidovec uputilo se na hodočašće u svetište Majke Božje Bistričke.U povorci u kojoj je sudjelovao velik broj vatrogasnih društava iz svih županija  hrvatske sa svojim zastavama  i uz pratnju limene glazbe krenulo se na misno slavlje, Svetu misu predvodio je rektor Svetišta Majke Božje Bistričke Zlatko Koren koji je pozdravio više od 2000 vatrogasaca. Nakon Svete mise u povorci se krenulo na Križni put.Tradicionalno članovi VZO Vidovec hodočaste u svetište a nakon Svete mise i Križnog puta te slobodnog vremena za druženje i razgledavanje odlaze na zajednički ručak.SVETA MISA FLORIJANOVO 2015.
Datum objave: 03.svibnja 2015.
 
Dana 03. svibnja održana je sveta misa kod kapelice sv Florijana u Cargovcu. Prisustvovali su vatrogasci iz VZO Vidovec kao i vatrogasci iz DVD-a Gojanec.Na kraju kolone kretali su se naši najmlađi članovi koji se uz ovo tradicionalno slavlje u svibnju počinju pripremati za natjecateljsku sezonu.Postavljeni su edukativni plakati na nekoliko lokacija u Općini a školarci če podijeliti i letke po domačinstvima kao i svojim prijateljima u školi.SRETAN VAM USKRS
Datum objave: 05. travnja 2015.
 
Stranica 12 od 38 Prva   Prethodna   8  9  10  11  [12]  13  14  15  16  17  Sljedeća   Zadnja