slideshow slideshow slideshow
CRTICE IZ POVIJESTI DRUŠTVA
Datum objave: 22. siječnja 2016.
 
U bogatoj pismenoj dokumentaciji o djelovanju DVD-a Vidovec (4 knjige zapisnika) koja datira čak iz 1910. godine nalazimo razne događaje koji su, na sreću, bili povezani sa vatrogastvom u to doba pa su i zabilježeni u zapisnicima koji su se redovito i detaljno vodili u našem društvu.Tako nailazimo na podatak kod pregleda blagajne 1953. godine kako je došlo do oštećenja u sali vatrogasnog doma a izazvanog od strane gostujućeg CIRKUSA !! pa je uprava cirkusa morala nadoknaditi štetu od 1000 dinara koja je uredno zapisana u knjizi prihoda.Vidimo i podatak da je društvo na kraju prvog mjeseca 1953. godine imalo 11.540 dinara u blagajni.

VJEŽBE NA 0° C
Datum objave: 17. siječnja 2016.
 
Muška A i ženska A natjecateljska ekipa DVD-a Vidovec izborile su nastup na državnom takmičenju koje će se održati u listopadu ove godine u Puli.Kako bi što bolje predstavile svoje matično društvo i postigle što bolji rezultat naše ekipe počele su s pripremama već u siječnju.Za tu svrhu kupljen je i tepison veličine 8x4 metra koji će se postaviti u vatrogasnom domu za mogučnost vježbanja za vrijeme kiše ili snijega.Kolika je želja za usavršavanjem pokazala je muška A ekipa koja je na temperaturi od nula stupnjeva Celzijusa izvodila vježbe u cjelosti na nogometnom travnjaku u Vidovcu.Uskoro će im se pridružiti i ženska A ekipa, kada vremenske prilike budu malo povoljnije.Velike čestitke na predanosti dečkima i curama !!SRETNA VAM NOVA 2016. GODINA
Datum objave: 31. prosinca 2015.
 
POSLJEDNJI ISPRAĆAJ BOŽIDARA PLEČKO
Datum objave: 30. prosinca 2015.
 
Preko 300 vatrogasaca iz svih krajeva hrvatske i znatan broj iz Slovenije te velik broj mještana Općine Vidovec, susjednih općina i gradova oprostilo se na posljednjem ispraćaju od našeg predsjednika VZO i DVD- a Vidovec Božidara Plečka.Posljednji put obratili su mu se i u ime Općine Vidovec načelnik  g. Bruno Hranić te u ime DVD-a Vidovec tajnik g. Stjepan Papec te svojim govorima podsjetili mnoštvo na zasluge, dostignuća i dobrotu našeg Božija.Velika hvala svima koji su uveličali posljednji ispraćaj našeg predsjednika i time pokazali o kakvom se čovjeku radilo i koliko je veliki gubitak za sve nas njegovim odlaskom.
HVALA TI  BOŽO NA SVEMU , ZAUVIJEK ĆEŠ OSTATI MEĐU NAMA

OTIŠAO JE BOŽO.....
Datum objave: 25. prosinca 2015.
 

DVD Vidovec zadesila je velika tuga i bol....otišao je naš Božo.Nakon velike bitke s teškom bolešću, na veliku žalost svih članova DVD-a Vidovec, otišao je naš Božo...čovjek koji je ostavio neizbrisivi trag u našoj sredini...čovjek kojeg su obožavale natjecateljske ekipe za koje nije žalio ni trenutka svog slobodnog vremena...uvijek bio tu kad god je trebalo i savjetima i vedrinom podučavao, družio se , donosio nove ideje i brinuo se o svim natjecateljima našeg društva.Svojim poštenjem i zaslugama zaslužio je mjesto predsjednika DVD-a Vidovec te predsjednika VZO Vidovec i imao je posebno mjesto u srcima starijih članova na koje je uvijek mislio i posječivao ih kad su bili bolesni i spriječeni prisustvovati druženjima ili sastancima našeg društva.Otišao je naš Božo...ali samo tjelesno ...jer sjećanja i slike naših druženja neče nestati iz DVD-a Vidovec i ostat če trajno zapisana u knjige povijesti vatrogasaca u Vidovcu.Hvala ti Božo za sve što si učinio za naše društvo a naročito za najmlađi uzrast natjecatelja, našu dječicu...koja su svakodnevno pitala...gdje je striček Božo !??  hvala ti u ime svih vatrogasaca VZO Vidovec, a najviše tvojih DVD-ovaca.
Neka ti je laka ova naša hrvatska gruda ....i do sljedećeg susreta na nekom drugom takmičenju !!!!

Posljednji ispraćaj dragog nam Božija bit će u ponedjeljak 28.prosinca u 14:00 sati na groblju u Vidovcu.
Molimo vatrogasce da u 13:00 sati budu u vatrogasnom domu DVD-a Vidovec u svečanim odorama.

    " NAVIK ON ŽIVI KI ZGINE POŠTENO "

Stranica 11 od 40 Prva   Prethodna   7  8  9  10  [11]  12  13  14  15  16  Sljedeća   Zadnja