slideshow slideshow slideshow
OSVOJENO PRVO MJESTO !!!!
Datum objave: 10.kolovoza 2016.
 
DVD Vularija organizirao je 06.kolovoza 2016. XV "Susret vatrogasaca" na kojem je sudjelovala i naša muška A ekipa.Takmičenje se sastojalo od dva dijela- igre spretnosti i vježbe 3/1a. Naša ekipa osvojila je oba prva mjesta te pokazala vještinu i spretnost u kompletnom takmičenju.Nakon proglašenja pobjednika predstavnik naše ekipe pozvao je prisutne na I "Memorijal Božidar Plečko" u Vidovcu.


VATROGASNO NATJECANJE "GOJANEC 2016"
Datum objave: 03.kolovoza 2016.
 
Dana 30.srpnja održano je vatrogasno natjecanje u Gojancu.Od ekipa DVD-a Vidovec sudjelovala su djeca 6-12 i muška A ekipa.Obje ekipe osvojile su PRVO mjesto što je ponovno izniman rezultat i pokazatelj kvalitete ekipa i rada s njima.

TEHNIČKA INTERVENCIJA
Datum objave: 03.kolovoza 2016.
 
Dana 31.srpnja olujno nevrijeme pogodilo je naš kraj, nije dugo trebalo čekati na poziv iz ŽVOC-a naime, u 20:27 stiže sms poruka operativnim članovima o srušenom stablu na kuču u Nedeljancu.Šest operativaca odmah je krenulo te na licu mjesta utvrdilo kako je potrebno pozvati vatrogasce s auto-ljestvama iz JVP Varaždin jer drukčije nije bilo mogućnosti uklanjanja velikog stabla i grana na krovu.Uz suradnju JVP,DVD Vidovec i DVD Nedeljanec-Prekno prepiljene su i uklonjene grane koje su predstavljale opasnost rušenja na ljude i daljnjeg oštečivanja krovišta.Treba naglasiti da je uspješno provedena i regulacija prometa te zaštita sudionika u prometu kao i vatrogasaca i vatrogasnih vozila.Sanacija je trajala do 23:15h.Uz tri člana JVP i devet članova DVD Nedeljanec-Prekno intervenciju iz DVD-a Vidovec odradili su :Papec I.,Buhin Z.,Kovačić I.,Buhin P.,Kovačić M. i Papec J..POŽAR OTVORENOG PROSTORA
Datum objave: 20. srpnja 2016.
 
U 18:14 h zaprimili smo poruke na mobilne aparate od strane županijskog vatrogasnog operativnog centra Varaždin o požaru otvorenog prostora između naselja Krkanec i Tužno.Zbog gustog dima koji se nadvijao na prometnicu u dužini oko 20 m bila je potrebna vatrogasna intervencija kako bi se spriječila bilo kakva opasnost u prometu na toj dionici ceste.Na intervenciju odmah izlaze Kovačić I.,Kovačić M.,Buhin Z.,Buhin P. te Papec J.Požarište je sanirano u kratkom roku i promet se nastavio odvijati bez ikakovih zapreka.


CURE OSVOJILE PRVO MJESTO !!!!
Datum objave: 10 srpnja 2016.
 
Na 17. Kupu Gornjeg Kućana ženska A ekipa DVD-a Vidovec osvojila je prvo mjesto !!!! Odlićan je to rezultat i znak da cure dobro rade i da su spremne za državno natjecanje u Puli.Čestitamo voditeljici i cijeloj ekipi na postignutom rezultatu.BRAVO CURE !!!!    Muška A ekipa osvojila je četvrto mjesto...čestitke i dečkima.


Stranica 11 od 43 Prva   Prethodna   7  8  9  10  [11]  12  13  14  15  16  Sljedeća   Zadnja