slideshow slideshow slideshow
OBILJEŽAVANJE DANA SVETOG FLORIJANA
Datum objave: 04. svibnja 2016.
 
Dana 01.svibnja 2016.g. tradicionalno je održana sveta misa kod kapelice sv. Florijana u Cargovcu.Misi su prisustvovali članovi DVD-a Vidovec,DVD-a Nedeljanec-Prekno,DVD-a Tužno te DVD-a Gojanec kao i velik broj mještana naše općine.Velećasni Dragutin Bogadi naglasio je koliko je uzvišen poziv vatrogasaca koji se uz blagoslov sv. Florijana nesebićno trude da zaštite svoje mještane od požara i drugih opasnosti.Nakon svete mise prisutnima se zahvalio g. Nikola Pozder dopredsjednik VZO Vidovec, obavijestio ih o hodočašću u Mariju Bistricu te pozvao na kratko druženje u prostoru vatrogasnog doma DVD-a Vidovec.
Na sam dan zaštitinika vatrogasaca sv. Florijana, delegacija DVD-a Vidovec uz prisutstvo obitelji prerano nam preminulog predsjednika DVD-a Vidovec g. Božidara Plećka posjetila je njegovo posljednje počivalište te položila cvijeće i lampione.


AKTIVNOSTI U TRAVNJU
Datum objave: 23.travnja 2016.
 
DVD Vidovec u travnju mjesecu održava aktivnosti vezane uz djelovanje društva u svim područjima pa se tako :
- redovito održavaju vježbe muške A ekipe
- vježbe ženske A ekipe u skladu s mogućnostima
- kontrola opreme i sprava
- održavanje vatrogasnog doma
- pripreme za proslavu dana sv. Florijana
- sudjelovanje na Skupštini Udruge žena VidovecSRETAN VAM USKRS !!!!
Datum objave: 27.ožujka 2016.
 


SRETAN USKRS ŽELI VAM DVD VIDOVEC !!!!!!!!!
VJEŽBE U VATROGASNOM DOMU
Datum objave: 15. veljače 2016.
 
Nepovoljni vremenski uvjeti dokazuju nam kako je pametan potez bio nabavka tepisona za vježbanje u vatrogasnom domu.Muška i ženska A ekipa DVD-a Vidovec koriste svaki slobodan trenutak za uvježbavanje i savjetovanje oko svake takmičarske pozicije u ekipama.Obzirom da su već pokazali kvalitetu i plasirali se na državno natjecanje naši dečki i cure usavršavaju vježbu koristeći prostorije vatrogasnog doma sve dok vremenski uvjeti ne budu povoljni za vježbe na otvorenom.126. IZVANREDNA IZBORNO-IZVJEŠTAJNA SJEDNICA SKUPŠTINE DVD-a VIDOVEC
Datum objave: 01. veljače 2016.
 

U subotu 30. siječnja 2016. g. održana je 126. Izvanredno-izvještajna sjednica Skupštine DVD-a Vidovec.Prije samog početka Skupštine delegacije članova iz DVD Pirovac i DVD Vidovec položile su cvijeće i lampione na posljednje počivalište preminulog nam predsjednika Božidara Plečko.


Na samom otvaranju Skupštine nazočnima se obratio počasni predsjednik g. Antun Kruhek te je nakon intoniranja hrvatske i vatrogasne himne pozvao na minutu šutnje za našeg preminulog predsjednika Božidara Plečko kao i sve preminule vatrogasce i branitelje.Tajnik DVD-a Vidovec g. Stjepan Papec pročitao je kratak In Memoriam o preminulom predsjedniku.Nakon prihvaćanja dnevnog reda vođenje sjednice preuzima radno voditeljstvo.Pod točkom 7 dnevnog reda predsjednik kandidacijsko-izbornog povjerenstva g. Marko Papec iznio je prijedlog upravnog odbora o izboru novog predsjednika.Predloženi kandidat g. Alen Plečko jednoglasno je prihvačen za novog predsjednika DVD-a Vidovec.Donijeta je i odluka da društvo zastupaju predsjednik g. Alen Plečko i zapovjednik g. Zdenko Buhin.Slijedila je podjela diploma i priznanja, spomenice za 10 i 30 godina.Zvanje "vatrogasni dočasnik" stekle su Anita Plečko i Maja Blaži, speleološku obuku završili su Ivica Papec i Nikola Težak, osnovne mjere održavanja života uz upotrebu AVD položili su Franjo Kovačić,Miljenko Melnjak,Petar Buhin i Zdenko Buhin.Obračanje gostiju bilo je posebno dirljivo jer su svi poznavali našeg predsjednika te ga spomenuli u svojim govorima, naročito dirljiv govor održao je predstavnik Županijske vatrogasne zajednice g. Nedeljko Vukalović blizak prijatelj preminulog nam predsjednika.Velike čestitke dobio je naš novi predsjednik, sin preminulog Božidara Plečko koji je zahvalio na povjerenju i časti na novoj funkciji te obećao da će nastaviti očevim stopama.Velik broj uzvanika ostao je na domjenku i druženju.
Treba napomenuti da je za vrijeme trajanja sjednice (u 21:02) iz vatrogasno-operativnog centra Varaždin stigla sms poruka o potrebi izlaska interventne ekipe na mjesto prometne nesreće u naselju Cargovec, istog trenutka naši operativci Kovačić R.,Melnjak D.,Vajdić S. i Kovačić I. izlaze na mjesto udesa i obavljaju radove čišćenja kolnika od ostataka prometne nesreće.


Zapovjednik društva prati kroz godinu aktivnosti članova te sukladno tome prijavljuje vatrogasce na doškolovanja i razne tečajeve,kako kroz naše društvo prolazi velik broj mlađih članova iznimno je važan kontinuitet kako bi članovi u redovnom terminu i stažiranju položili i dobili vatrogasne funkcije.Ove godine zapovjednik je ,prateči aktivnosti dodijelio  nekolicini aktivnih članova diplome za 10 godina članstva u društvu, zbog vrste sjednice i izbora novog predsjednika nisu bili svi, kojima je ove godine 10- obljetnica pozvani za preuzimanje diplome iz razloga što se velik broj ljudi vodi u Knjizi članova a za koje nismo sigurni da li će nastaviti članstvo i aktivno pripomagati društvu.Stoga nam je prioritet kontakt sa tim ljudima kako bi potvrdili broj članova.Članovi koji su ove godine dobili (trebali dobiti) diplomu za 10 godina članstva u DVD -u Vidovec :

Črnila Nikolina,Težak Danijela,Papec Ivica,Melnjak Miljenko,
Novak Saša,Mašić Krunoslav,Jambres Domagoj,Cafuk Nikola,
Šantek Domagoj,Blaži Marko,Mrazović Matija,Papec Dino,
Petric Leon,Blaži Mihael,Buhin Petar,Hranić Fran,Horvat Benjamin,
Kovačić Marija,Blaži Maja,Simon Valentina,Vrkić Renata,
Rogina Mihaela,Mašić Tamara,Plečko Anita,Lešnjak Maja,
Rogina Maja,Lončar Nina,Težak Lucija,Hranić Karla,Simon Nikolina,
Posavec Ida,Kolenko Janja,Papec Diana,Ljubek Anamarija,
Melnjak Danijel,Papec Dean i Sačić Mihaela.

VJEŽBA NAKON SKUPŠTINE
U nedjelju 31. siječnja u 14:00 muška A ekipa izvodi vježbu nakon naporne noći i posluživanja pića za vrijeme domijenka u vatrogasnom domu.


Stranica 10 od 40 Prva   Prethodna   6  7  8  9  [10]  11  12  13  14  15  Sljedeća   Zadnja