slideshow slideshow slideshow
TAKTIČKE VJEŽBE U ZAGREBU
Datum objave: 19.listopada 2018.
 
U subotu 13. listopada 2018. operativni članovi DVD-a Vidovec sudjelovali su na taktičkim vježbama na prostoru Učilišta vatrogastva , zaštite i spašavanja Državne uprave za zaštitu i spašavanje u Zagrebu.DVD Vidovec je sudjelovao u zajedničkim vježbama sa svojim navalnim vozilom te u sastavu od 6 operativnih vatrogasaca.Vježbe su obuhvaćale - snalaženje u zadimljenom prostoru,evakuaciju i spašavanje ljudi,unutarnje navale vodom i pjenom,gašenje krutina i zapaljivih tekučina,hlađenje objekta i sprječavanje širenja požara te vježba gašenja višekatnog objekta i požar vozila.Ekipa DVD-a Vidovec uspješno je ugasila požar vozila te pomoću hidrauličnog alata simulirala način oslobađanja unesrećenog iz istog.Ovakve vježbe predstavljaju velik korak u podizanju operativne spremnosti i osposobljavanja operativnih članova DVD-a Vidovec.Vježbama su prisustvovali Alen Plečko,Boško Miko,Danijel Melnjak,Davor Pahić,Ivica Košćak i Petar Buhin.
izvor-evaraždin.hr   
slike- https://www.dropbox.com/sh/gmu6uva52tlfn8w/AAAbDIeWUzU_7OxJkwLKRVjRa?dl=0

JAVNA VJEŽBA
Datum objave: 25.kolovoza 2018.
 
Članovi aktivne postrojbe DVD-a Vidovec prisustvovali su javnoj vježbi koja se održala 19.kolovoza u naselju Tužno.slike-Opcina Vidovec
NATJECANJE TAKMIČARSKIH EKIPA
Datum objave: 25.kolovoza 2018.
 
Takmičarske ekipe DVD-a Vidovec nastupile su na 7. Kupu DVD Tužno te postigle sljedeće rezultate: djeca ženska 2.mjesto(od 7 ekipa),djeca muška 5. mjesto (od 16 ekipa) te mladež muška 5. mjesto. Čestitamo ekipama i voditeljima na rezultatima.


3. MEMORIJAL BOŽIDAR PLEČKO
Datum objave: 18. kolovoza 2018.
 
Dana 18. kolovoza 2018. održan je 3. "Memorijal Božidar Plečko".Dan prije delegacija članova DVD-a Vidovec položila je cvijeće i lampione na grob pokojnog nam predsjednika Božidara Plečko.Uz ekipe djece 6-12, ženske i muške nastupila je i mladež 12-16 ženska i muška,muške A i B ekipe.U sklopu kotizacije za sve ekipe pripremljeno je piče i hrana.Nakon završetka takmičenja djece izvršeno je proglašenje, dok je za ostale ekipe proglašenje provedeno na kraju takmičenja a posebno se čekalo na proglašenje pobjednika u potezanju užeta.Poslije proglašenja predsjednik DVD-a Vidovec Alen Plečko zahvalio je svim sudionicima i gostima a posebno sponzorima i sucima takmičenja na sudjelovanju.Druženje uz glazbu je nastavljeno do kasno u noć.
    
     REZULTATI- 1.mjesto djeca muška-DVD Nedeljanec-Prekno
                             1.mjesto djeca ženska-DVD Tužno  
                             1.mjesto mladež muška-DVD Kučan Donji
                             1.mjesto mladež ženska-DVD Tužno
                             1.mjesto žene A - DVD Svibovec Podravski
                             1.mjesto muški A -DVD Kneginec Donji
                             1.mjesto muški B - DVD Varaždin
                             1.mjesto uže - DVD Vidovec
 Treba naglasiti da je ženska ekipa djece DVD Vidovec postigla najbolji rezultat ali su kao domačini ostali van konkurencije te prvo mjesto prepustili DVD-u Tužno.

3. MEMORIJAL BOŽIDAR PLEČKO
Datum objave: 13. kolovoza 2018.
 
Stranica 10 od 52 Prva   Prethodna   6  7  8  9  [10]  11  12  13  14  15  Sljedeća   Zadnja