slideshow slideshow slideshow
I MEMORIJAL "BOŽIDAR PLEČKO" DVD VIDOVEC
Datum objave: 15.KOLOVOZA 2016.
 
Dana 13.kolovoza 2016.g na terenu NK Budućnost Vidovec održan je I Memorijal "Božidar Plečko" u spomen na našeg preminulog predsjednika.Natjecala su se djeca 6-12,mladež 12-16 te muške i ženske A ekipe, sveukupno 36 ekipa.Redosljed natjecanja- delegacija DVD-a Vidovec položila je u petak cvijeće i lampione na grob preminulog Božidara Plečko predsjednika VZO Vidovec i predsjednika DVD Vidovec, u subotu u 13:00 počinje natjecanje djece a u 15:00 proglašenje i podjela pehara i medalja koje je uručio počasni predsjednik DVD-a Vidovec g. Antun Kruhek.Natjecateljima  su se obratili donačelnica Dubravka Rog, predsjednik VZ Varaždinske županije g. Nedeljko Vukalović te g. Antun Kruhek.Uslijedilo je natjecanje mladeži a nakon njih muške i ženske A ekipe.Uz odlićnu hranu i piće natjecatelji i gosti su uz glazbeni sastav uživali kod domaćina DVD-a Vidovec.Veliko uzbuđenje uslijedilo je kod potezanja užeta gdje se uz glasno navijanje uživalo u nadmetanju vatrogasnih ekipa.U 20:30 Upriličena je dodjela pehara pobjedničkim ekipama,kao i prijelaznog pehara.
REZULTATI - 1.mjesto djeca muška(6-12) - DVD Vidovec
                         1.mjesto djeca ženska (6-12) -Svibovec Podravski
                         1.mjesto mladež ženska(12-16) - DVD Varaždinske Toplice
                         1.mjesto mladež muška (12-16) -Novi Marof 1
                         1.mjesto ženeA - DVD Biškupec
                          1.mjesto muški A - DVD Biškupec (prijelazni pehar)
                           1.mjesto potezanje užeta - DVD Lepoglava
Slijedilo je druženje i pjesma do jutarnjih sati.Svim sudionicima zahvaljujemo na odazivu a sponzorima zahvaljujemo na pomoći u svim aspektima organizacije I Memorijala "Božidar Plečko", posebno treba zahvaliti Općini Vidovec,KUD-u Vidovec,Udruzi žena Vidovec,Udruzi branitelja ,Udruzi "Zeljari", Udruzi voćara i povrćara Vidovec, pekari "EDI", streličarski klub "Cekin" Varaždin te NK Budućnost Vidovec.Veliko hvala i svim članovima DVD-a Vidovec na odlićno odrađenom poslu kako u pripremama, tijekom i nakon Memorijala.Do sljedećeg Memorijala "Božidar Plečko" lijepo Vas pozdravljamo !!!

OSVOJENO PRVO MJESTO !!!!
Datum objave: 10.kolovoza 2016.
 
DVD Vularija organizirao je 06.kolovoza 2016. XV "Susret vatrogasaca" na kojem je sudjelovala i naša muška A ekipa.Takmičenje se sastojalo od dva dijela- igre spretnosti i vježbe 3/1a. Naša ekipa osvojila je oba prva mjesta te pokazala vještinu i spretnost u kompletnom takmičenju.Nakon proglašenja pobjednika predstavnik naše ekipe pozvao je prisutne na I "Memorijal Božidar Plečko" u Vidovcu.


VATROGASNO NATJECANJE "GOJANEC 2016"
Datum objave: 03.kolovoza 2016.
 
Dana 30.srpnja održano je vatrogasno natjecanje u Gojancu.Od ekipa DVD-a Vidovec sudjelovala su djeca 6-12 i muška A ekipa.Obje ekipe osvojile su PRVO mjesto što je ponovno izniman rezultat i pokazatelj kvalitete ekipa i rada s njima.

TEHNIČKA INTERVENCIJA
Datum objave: 03.kolovoza 2016.
 
Dana 31.srpnja olujno nevrijeme pogodilo je naš kraj, nije dugo trebalo čekati na poziv iz ŽVOC-a naime, u 20:27 stiže sms poruka operativnim članovima o srušenom stablu na kuču u Nedeljancu.Šest operativaca odmah je krenulo te na licu mjesta utvrdilo kako je potrebno pozvati vatrogasce s auto-ljestvama iz JVP Varaždin jer drukčije nije bilo mogućnosti uklanjanja velikog stabla i grana na krovu.Uz suradnju JVP,DVD Vidovec i DVD Nedeljanec-Prekno prepiljene su i uklonjene grane koje su predstavljale opasnost rušenja na ljude i daljnjeg oštečivanja krovišta.Treba naglasiti da je uspješno provedena i regulacija prometa te zaštita sudionika u prometu kao i vatrogasaca i vatrogasnih vozila.Sanacija je trajala do 23:15h.Uz tri člana JVP i devet članova DVD Nedeljanec-Prekno intervenciju iz DVD-a Vidovec odradili su :Papec I.,Buhin Z.,Kovačić I.,Buhin P.,Kovačić M. i Papec J..POŽAR OTVORENOG PROSTORA
Datum objave: 20. srpnja 2016.
 
U 18:14 h zaprimili smo poruke na mobilne aparate od strane županijskog vatrogasnog operativnog centra Varaždin o požaru otvorenog prostora između naselja Krkanec i Tužno.Zbog gustog dima koji se nadvijao na prometnicu u dužini oko 20 m bila je potrebna vatrogasna intervencija kako bi se spriječila bilo kakva opasnost u prometu na toj dionici ceste.Na intervenciju odmah izlaze Kovačić I.,Kovačić M.,Buhin Z.,Buhin P. te Papec J.Požarište je sanirano u kratkom roku i promet se nastavio odvijati bez ikakovih zapreka.


Stranica 10 od 43 Prva   Prethodna   6  7  8  9  [10]  11  12  13  14  15  Sljedeća   Zadnja